Mag1503
Fanka BB :)
Oj tak... do tego strasznie przetłuszczają mi się włosyMam to samo czasem aż nie mam ochoty wychodzic bo wydaje mi się że wyglądam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tak... do tego strasznie przetłuszczają mi się włosyMam to samo czasem aż nie mam ochoty wychodzic bo wydaje mi się że wyglądam![]()
No w tym tygodniu też czekam na wyniki więc po badaniach niby tak nie myślę a jednak jak już będą wyniki z krwi to będzie to.Oj to błyskawicznie, zazdroszczę :-) u mnie to ciągle czekanie i stres.
To witaj w klubie czasami wstaje rano i ręce opadają jak patrzę w lusterko w życiu tak nie straszyłam jak teraz chociaż do pięknych nie należęOj tak... do tego strasznie przetłuszczają mi się włosy![]()
Ja też jestem cały czas głodnaDziewczyny, macie jakieś sposoby na nocny wilczy głód?Jem kolację koło 20:00. Ale jak klasę się spać to znów jestem głodna. Zazwyczaj jem banana czy coś lekkiego. Ale nie jestem w stanie przespać całej nocy. Budzę się raz czy dwa z ogromnym głodem
Jakaś masakra... już nie wiem co jeść, żeby się nie budzić
![]()
Mi też włosy się przetłuszczają, cera tragedia, w spodnie się nie dopinamTo witaj w klubie czasami wstaje rano i ręce opadają jak patrzę w lusterko w życiu tak nie straszyłam jak teraz chociaż do pięknych nie należę![]()
O tak zapomniałam o nie mieszczeniu się w spodniachMi też włosy się przetłuszczają, cera tragedia, w spodnie się nie dopinam. Normalnie masakra
U nas tak samo jest 1 klasy na 9 z jedną osobą towarzyszącąU mnie 3 tygodnie czekania...
Dziewczyny jak u Was rok szkolny?
Pierwszaczki - 9.00 (1 osoba towarzysząca).
Starszy - 10.45 (bez osoby).
Średnia szkoła - 10.00.
Muszę się wpasować z wizytą na 8.30.
Martwię się, co jutro usłyszę na wizycie. Jestem dobrej myśli, jednak krew na wkładce i przy podcieraniu na okrągło, więc muszę się nastawić i na złe wieści.
Szkoda, że wyników z prenatalnych jeszcze nie będę miała.
Trzymajcie kciuki, jutro się odezwę po wizycie.
Mi też włosy się przetłuszczają, cera tragedia, w spodnie się nie dopinam. Normalnie masakra
Moje paznokcie mogę miesiąc nie obcinać i tak różnicy nie widać bo nigdy mi nie rosłyJa na samym początku ciąży cieszyłam się,że mam taką super cerę, a teraz to najchętniej zasłoniłabym lustro w sypialni żeby nie straszyć się od samego rana.
I paznokcie rosną jak szalone. Hybryda do wymiany co 1,5 tygodnia![]()