reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja w ciążę zaszłam tylko za pomocą testów. Bez nich nie dowiedziałabym się że owulację mam w 24dc, na samym końcu cyklu a nie w połowie. Dzięki temu już 12tc [emoji2]
Ja w pierwszym cyklu kiedy zrobiliśmy to tak jak pokazywały testy owu [emoji846]. Moja przyjaciółka mi poleciła testy owu, ona też zaszła super szybko z testami

reklama
Też dziś włączyłam pierwszy raz i miałam wrażenie że przez chwilkę słyszałam bicie serduszka ale pewna nie jestem 🤔 Dziś nie fanie się czuję mam kłócie w dole brzucha i ciągnie jakby do pochwy i odbytu 🙈 mam nadzieję że to nic niepokojącego 🙄 Też mam tyłozgięcie macicy i nawet na usg prenatalnym był problem żeby cokolwiek zobaczyć 😐 myślisz że to przez to? 🤔 A jak u Ciebie z porodem? To pierwsza Twoja ciąża? Ja miałam cc córka była ułożona pośladkowo, koleżanka z tyłozgięciem miała to samo... Myślisz że to główny powód posledowego ułożenia czy nie ma regóły? 😉
Ja tez mam tylozgiecie a usg przez brzuch dało się zrobić bez problemu. Miałam dwie cesarki.
mysle ze ułożenie pośladkowe to nie z powodu tylozgiecia. Moja mama ze mną miała posladkowe (i tak tez urodziła naturalnie) a nie ma tylozgiecia. Koleżanka z tylozgieciem poród naturalny bez żadnych problemów, mało brakowało a na parkingu przed szpitalem by urodziła wiec chyba nie ma reguły.

Tak ale lekarze mówią że wszystko w porządku
A próbowałaś monitorowania cyklu u lekarza, mi lekarz na początku prowadził monitoring czy mam jajeczka i czy pękają itd. U siostry udało się w pierwszym cyklu monitoringu zajść w ciążę a my niestety musieliśmy inseminacje zastosować ale za 1 razem się udało.

A próbowałaś monitorowania cyklu u lekarza, mi lekarz na początku prowadził monitoring czy mam jajeczka i czy pękają itd. U siostry udało się w pierwszym cyklu monitoringu zajść w ciążę a my niestety musieliśmy inseminacje zastosować ale za 1 razem się udało.
Nie nie próbowałam .Dzięki za informację 👍🙂

reklama
Ja w tym cyklu co zaszłam tez uzywalam testów owu. Nie wiem czy dzieki nim bo wczesniej 5 razy zaszlam bez testów 🙃 wy czekalyscie na ten pozytywny i dopiero byl stosunek? Czy normalnie. Bo ja mimo tego ze testy robilam to w sumie stosunek byl przez caly cykl. I nie jestem pewna czy dzieki nim zaszlam🤭

Do góry