Invicta
Fanka BB :)
Mam to samo już mam swoje godzinyPrzez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam to samo już mam swoje godzinyPrzez dzień jeszcze spoko najgorzej mam na wieczór jak trzeba iść spać wtedy maraton do wc![]()
Mi beta wyszła w 13 dniu od owulacjiHej dziewczyny. Owulacja w 16 dniu cyklu 28 sierpnia kiedy moge iść na bete [emoji23][emoji23] już się nie mogę doczekać czy cos jest czy jednak nie [emoji2960][emoji2960]
U mnie tak samo było tak naciskała ze nie mogłam leżeć tak bolałoU mnie bardzo słabo było widać... Lekarka aż tłukła mnie po brzuchu żeby dzidziuś się ruszył i odwrócił... W pewnym momencie miałam wrażenie że aż się poddenerwowała i atmosfera nie była fajna :/
Ale ja też tak mam że pomimo że zjem późno w nocy budzi mnie taki głód że nie ma szans żebym zasnęła ponownie jak nie zjem nic.Znów nadrabiam... Ja co godzinę wstaje w nocy na siku... W dzień też częściej, ale tragedii nie ma, najgorzej było w podróży. Co do cukrzycy no łatwo z nią nie jest... Ja mam problem z przerwa nocna i nie zawsze ten cukier jest ok nad ranem, mimo, że stosuje się do zaleceń diabetologa. Po prostu budzę się w nocy głodna i spać nie mogę, jak nie zjem, to cały dzień mam mdłości i mi niedobrze, więc jem i wstaje o 7-8-9 cukier nie najlepszy. Za miesiąc mam kolejna wizytę u diabetologa, chyba muszę jej o tym powiedzieć, bo teraz kazała mi jeść o 22.00 - 22.30 ale i tak jestem głodna.
Nie mogę sobie z tym poradzić... A w dzień jem mało... Ostatnio dwu daniowy obiad mialam na obiad i jeszcze na kolację i jeszcze mój partner dojadl po mnie. O godzinie 22 kolejny posiłek a w nocy jakiś koszmar - głód jakbym nie jadła wcale.Ale ja też tak mam że pomimo że zjem późno w nocy budzi mnie taki głód że nie ma szans żebym zasnęła ponownie jak nie zjem nic.
Dzisiaj u mnie kryzys ciągnie w brzuchu i pachwinach, a dzisiaj z mężem mamy rocznice ślubu i chyba nici z kolacji jak nie przejdzie [emoji12]
U nas rocznica za 2 dni, mam nadzieję że w prezencie zdradzę dla męża płeć, o ile dzisiaj będzie widaćOj my też mamy dziś rocznicę!! Właśnie jade po zakupy na kolację najwyżej zje sam bo ja ostatnio apetyt mam ogromny ale możliwości kończą się na 1 kanapce na 24h
...