Też lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagiChyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczorem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagiChyba że na dziecko tak melisa działa bo zaczęłam pić rano i wieczorem![]()
No widzisz, albo Ja sobie wkręcamTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi![]()
TakTo tez twoja pierwsza ciaza?
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potemTeż lubię pić melise, ale nie zwróciłam na to uwagi![]()
Ważne że już jest lepiej. Mnie dziś brzuch trochę boli ale to chyba znów związane z tym że nie mogę wypuścić gazów. Tym bardziej że jak leżę jest dobrze.nadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie![]()
My też mamy problem z imieniem, zwłaszcza, że mąż hiszpan a mieszkamy we FrancjinadjaN ja wczoraj sobie poleżałam, ale nospa, magnezik też były i mi przeszło, ale brzuch nieźle bolał i twardy był. Dziś mnie za to głowa boli.
U mnie płeć niby dziewczynka w 13tc, teraz zapomniałam zapytać, więc czekam na wynik amnio tam czarno na białym będzie. No i usg połówkowe za 2 tygodnie.
Właśnie kupiłam więc mam nadzieje zasmakuje, lubię pić koper włoski w lidlu jest ta herbatka, ogólnie te na trawienie i gardło też, a najbardziej to lubię te herbatki na laktację, ale ro potem
Kupiłam już trochę ciuszków w lumpie i pepco na wyprzedaży, więc lepiej żeby dziewczynka została, imienia jeszcze nie mamy jest za to cały kapelusz propozycji na karteczkach - dosłownie![]()
więc szukamy imienia międzynarodowego, łatwego w wymowie.Krem na hemoroidy tylko najlepiej zapytać w aptece bo któregoś chyba się nie powinno.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć![]()
Polecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.Macie dziewczyny problem z hemoroidami? U mnie się pojawił i nie bardzo wiem jak z nim walczyć![]()
Super! Dziękuję bardzoPolecam korzeń dębu, nasiadówki albo przemywać. Ginekolog też mówił, że jest maść z heparyną, ale to na receptę.