Nadja_n
Fanka BB :)
Tak dokładnie też tak mamHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dokładnie też tak mamHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
U mnie też widać taka mała kulkę, raz z lewej raz z prawej stronyHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
Ja też już po połówkowym z om 19,6 tyg. wg. USG 20,1 tyg. maluszek (jeszcze nie znam płci, cały czas zakrywa) waży 370 g.Dziewczyny które miały połówkowe ile Wasze pociechy już ważą? Jest różnica z om a usg z terminem porodu?
Dokładnie też mi się tak robi dużo miejsca ma to szaleje bąk za to kopać 2 godz potrafi później przerwę ma na spanie jakaś godz a potem znowu musi mnie z kopać aż się boję co to będzie po urodzeniuHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
U mnie gdzieś za łożyskiem się chowa bo raz po raz coś czuje a dziś miałam ponowne połówkowe i profesor stwierdził że ruchliwe dziecko. 2 dni temu nastraszono mnie że dziecko może mieć problemy z serduszkiem, oczywiście jestem przewrażliwiona na tym punkcie trochę ale dziś po badaniu ze szczęścia ciagle płacze bo młoda zdrowa! :-)Dokładnie też mi się tak robi dużo miejsca ma to szaleje bąk za to kopać 2 godz potrafi później przerwę ma na spanie jakaś godz a potem znowu musi mnie z kopać aż się boję co to będzie po urodzeniu
I to najważniejsze że zdrowa super razem z Tobą się cieszęU mnie gdzieś za łożyskiem się chowa bo raz po raz coś czuje a dziś miałam ponowne połówkowe i profesor stwierdził że ruchliwe dziecko. 2 dni temu nastraszono mnie że dziecko może mieć problemy z serduszkiem, oczywiście jestem przewrażliwiona na tym punkcie trochę ale dziś po badaniu ze szczęścia ciagle płacze bo młoda zdrowa! :-)
Ale co się strachu najadłam to najadłam, młoda mi psikusa wycięła bo tak się ułożyła że już były podejrzenia że coś nie tak, a dziś już poszła na ugodę matkę do zawału doprowadziI to najważniejsze że zdrowa super razem z Tobą się cieszę
Tak, miałam robiony ze względu na ciągle grzybiceDziewczyny czy miałyście robiony posiew pochwy w ciąży ?