Patii26
Fanka BB :)
Haha, skądś to znamNo właśnie jeszcze niejakoś nie mogę się do tego zabrać, ale dzisiaj już sobie obiecałam, że to zrobię
A ty już spakowana?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha, skądś to znamNo właśnie jeszcze niejakoś nie mogę się do tego zabrać, ale dzisiaj już sobie obiecałam, że to zrobię
A ty już spakowana?
Ja nadal nieNo właśnie jeszcze niejakoś nie mogę się do tego zabrać, ale dzisiaj już sobie obiecałam, że to zrobię
A ty już spakowana?
3 dni przed porodem odszedł czop żadnych skurczy brzuch wysoko miałam nigdzie nie jechałam nie dzwoniłam bo tak samo miałam w pierwszej ciąży później w nocy skurcze się zaczęły co 10 min później co 876543itdRozumiem, że nie miałaś żadnych innych objawów tj. skurczy czy odejścia wód plodowych i czekalas w domu na dalszy rozwój sytuacji? Nie jechalas do szpitala czy lekarza? A jak Twój maluszek ile waży? bo pamiętam, że u nas ten sam termin![]()
Oczywiście brzuch nie ruszał się ładnych parę godzin i nic nie pomagało, a jak przyszedł mąż zapytać czy jedziemy na IP, to od razu mały zaczął ćwiczyć kopniaki i wyszłam na panikaręA zjedz coś jeszcze słodkiego. Może ma taki leniwy dzień
U mnie mąż zaklina brzuch. Wystarczy, że spojrzy i jest spokój. Na palcach jednej ręki mogę policzyć kiedy udało mu się coś zobaczyćOczywiście brzuch nie ruszał się ładnych parę godzin i nic nie pomagało, a jak przyszedł mąż zapytać czy jedziemy na IP, to od razu mały zaczął ćwiczyć kopniaki i wyszłam na panikaręchłopaki chyba znaleźli wspólny język, żeby się ze mnie móc ponabijać, bo już trzeci lub czwarty raz tak zrobili
![]()
To u mnie też tak jest-jak chcę żeby mąż przywitał się z małym i poczuł jakieś ruchy to nigdy się nie udaje nawet jak przed sekundą ruszał wszystkimi czterema łapkami jednocześnieU mnie mąż zaklina brzuch. Wystarczy, że spojrzy i jest spokój. Na palcach jednej ręki mogę policzyć kiedy udało mu się coś zobaczyć![]()
Jak się apka nazywa? Chętnie też się w nią zaopatrzęŚciągnęłam apke do liczenia skurczy, czy się przyda czy nie - lepiej mieć.
I stwierdziłam, że nie jestem gotowa.
Rozmyśliłam się i nie rodzę![]()
Czasomierz skurczy 9m, chyba najlepsze miał opinieJak się apka nazywa? Chętnie też się w nią zaopatrzę![]()