Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w co ubieracie maleństwo na taką pogodę jak dzisiaj 20+?
Też mam guza czy obrzękJa musze iść do gina szybciej i do proktologa. Bo cały czas podczas załatwiania się krwawie i to nie są hemoroidy na 100%, i na pochwie mam jakiegoś guzatak więc jest wesoło
Ja, body z, długim, dresik, czapeczka lekka.w co ubieracie maleństwo na taką pogodę jak dzisiaj 20+?
Ja bodziak z długim, pół śpiochy, czapeczka, niedrapki i cały przykryty kocem MinkyJa, body z, długim, dresik, czapeczka lekka.
Też mam guza czy obrzękja to szczerze mówić jeszcze kiepsko z kroczem. Chociaż i tak już lepiej niż było tak z 2-5dni po porodzie.
Nietrzymanie moczu było to spadek estrogenów, teraz już wróciło do normy, ale z załatwieniem się też problem, bol,bóle zoladka, jelit![]()
Ja bodziak z długim, pół śpiochy, czapeczka, niedrapki i cały przykryty kocem Minky
a na wózek gondolkę stosujecie to przykrycie od góry?
ja tak i zastanawiam się czy nie przegrzewam![]()
no właśnieNie przykrywaliśmy. Ale też mamy takie wrażenie że przegrzewamy. Człowiek nie wie jak ubierac
Ja musze iść do gina szybciej i do proktologa. Bo cały czas podczas załatwiania się krwawie i to nie są hemoroidy na 100%, i na pochwie mam jakiegoś guzatak więc jest wesoło
Idź na pewno, żeby cię obejrzał, ale ja po pierwszym porodzie też tak miałam i wszystko się wyciszyło po 2 miesiącach od porodu. Dostałam zalecenie, żeby nie jeść nabiału bo to podrażnia układ pokarmowy, a nawet jak nigdy nie miałaś alergii/nietolerancji to przy wahaniu hormonow może się pojawić. Potem wszystko samo się wchlonelo i nie było problemów.