no ja długo zwlekałam ale trzeba jakość iść do wc czy wody się napić czy zjeść coś niestety... moja fizjo zaznaczyła tylko żeby nie było to godzinami a jak max 2h dziennie to bez przesady.No właśnie dziewczyny, bo piszecie tu o bujaczkach i leżaczkach. Jakie macie?
Mi fizjo powiedziała, że bujaczki i leżaczki nie są dobre dla niemowląt, bo nie są dobre na kręgosłup dziecka, zła pozycja. No niby ma rację, ale ja zakupiłam taki leżaczek zwykły, żaden wymyślny juz w ciąży i pomimo zakazu fizjo dwa dni temu go wyciągnęliśmy i szczerze mówiąc ratuje dupe totalnie. Ona uwielbia w nim być, ona w nim jest jak żywioł energii, skacze jak szalona, łapie do rączek te grzechotki na pałąku i aż żal mi jej tam nie dawać jak taką frajdę jej to sprawia i przynajmniej w tym czasie mogę coś zrobić. Mało ją do tego daje, bo góra dwa razy dziennie za 10 minut, żeby nie leżała w tym dużo.. Ale skoro jej się podoba to bym kupiła jakiś lepszy, mniej obciążający kręgosłup.
zaznaczyła też że żadne na pałąkach taki jak babybjorn (a właśnie takie początkowo chciałam kupić

KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO
Kup teraz na Allegro.pl za 648 zł - KINDERKRAFT FINIO + FINI LEŻACZEK I KRZESEŁKO (10467051087). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl