Niedługo mama
Fanka BB :)
Dokładnie w ciąży wogóle nie wypadały włosyTak, ja mam taki sposób, że regularnie co dwa dni czyszczę odpływ pod prysznicemco narosło przez ciąże to musi wypasc niestety.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie w ciąży wogóle nie wypadały włosyTak, ja mam taki sposób, że regularnie co dwa dni czyszczę odpływ pod prysznicemco narosło przez ciąże to musi wypasc niestety.
Ja karmie mm i przy kąpieli przemywam gazikiem z wodą przegotowaną. Mimo tego pleśniawka była, ale kilka razy przemyłam aftinem, czy jakos tak i przeszło. Przyzwyczajam małego do mycia zębów mimo że jeszcze ich nie maA ja mam pytanie dla dziewczyn, które karmią piersią. Czy Wy myjecie jamę ustną czy dziąsełka maluszkom? Jak tak to w jaki sposób Wy akurat to robicie?![]()
Bo czytałam różne artykuły, że przy kp nie trzeba a jedni piszą, że i przy kp i przy mm powinno się.
Jakoś nie choć mam świadomość, że powinnam.A ja mam pytanie dla dziewczyn, które karmią piersią. Czy Wy myjecie jamę ustną czy dziąsełka maluszkom? Jak tak to w jaki sposób Wy akurat to robicie?
Bo czytałam różne artykuły, że przy kp nie trzeba a jedni piszą, że i przy kp i przy mm powinno się.
Normalne. Niedługo przestaną. Mi nie wypadają, ale też miałam normalny ubytek włosów w ciążyLaski, zaczęły mi włosy dopiero wypadać, i to tonami. Macie jakieś sposoby?
To u mnie też dramatu nie ma ale tak samo wszędzie te włosy się gdzieś znajdują i muszę je małej wyciągać z rączki, a to ma na body, a no na podusi czy pieluszceU mnie tak w miarę dramatu jeszcze nie ma ale co jakiś czas muszę zabierać małemu mojego włosa bo ma na raczcea tydzień temu byłam u fryzjera to mi scieła wiec są krótsze i pofarbowane
![]()
Gagatek też mi się zdarza powiedziećJa czasem mówię Goguś alonia Gagateka tatuś Ty mały slolu, ja mruczę, że tak brzydko na niego mówi a mały się cieszy jak szalony
![]()
Nooo dokładnie, w ciąży zero włosów na szczotceDokładnie w ciąży wogóle nie wypadały włosyprawie wogóle nie trzeba było czyścić szczotki i odpływu
![]()
Miałam to samo, praktycznie włosy mi się nie sypały, a teraz przez tydzień nie dość że wyglądają jak siano a farbowałam, plus wypadają.Dokładnie w ciąży wogóle nie wypadały włosyprawie wogóle nie trzeba było czyścić szczotki i odpływu
![]()
To u mnie też dramatu nie ma ale tak samo wszędzie te włosy się gdzieś znajdują i muszę je małej wyciągać z rączki, a to ma na body, a no na podusi czy pieluszce .
Prawda, u nas do tyłka nie raz się przykleiKiedy dowiedziałam się, że będę miała synka to czytałam na necie jakiś artykuł o higienie intymnej chłopców (żeby dowiedzieć się za wczasu czy to się skórkę odciąga czy nie odciąga, bo szwagierki różne opinie miały) i pisało tam, że jak dziecko płacze bez powodu to nie zaszkodzi sprawdzić, czy wkoło siusiaka nie zawinął się zagubiony włos mamy. Pomyślałam wtedy, że to przecież tak mało prawdopodobne, że aż głupota, by o tym pisać. Teraz włosy wypadają mi garściami i faktycznie codziennie jakiś jest przy pampersie albo w pampersie
![]()