Mary2094
Fanka BB :)
Spokojnie, się Twój malutki rozpędzi to będziesz sama w szoku z wagąpięknieto nawet mój tyle nie waży a wczoraj równo 5 ms

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, się Twój malutki rozpędzi to będziesz sama w szoku z wagąpięknieto nawet mój tyle nie waży a wczoraj równo 5 ms
Uwielbiam Cię! DziękiJa zawsze sprawdzam na tej stronie który tydzień bo mi się też gubi
Toć To faktycznie pięknie waży jak na wczesniaka :-)dane z wczoraj równo 5 ms i dl 64 cm 6790 kgale to wcześniak więc nie porównujcie a ważył 1,99 kg
ps oczywiście chciałabym aby ważył tak jak Wasze perełki bo też pewien w marcu się urodzić ale w poradni neantologicznej powiedzieli że jest rewelacja![]()
A u was był problem tylko z suchą skórą i wypryski? C zy takie ropne bąbelki też się tworzyły?O tak tak sprawdza się...stosuję jeszcze na buźkę bo tam ma jeszcze troszkę suche...ale w porównaniu do tego co było a jest to niebo a ziemia...a raczej kosmos a ziemia![]()
To super, że mogłam pomocO tak tak sprawdza się...stosuję jeszcze na buźkę bo tam ma jeszcze troszkę suche...ale w porównaniu do tego co było a jest to niebo a ziemia...a raczej kosmos a ziemia![]()
A no właśnie, to też wcześniaczek to inaczej się liczydane z wczoraj równo 5 ms i dl 64 cm 6790 kgale to wcześniak więc nie porównujcie a ważył 1,99 kg
ps oczywiście chciałabym aby ważył tak jak Wasze perełki bo też pewien w marcu się urodzić ale w poradni neantologicznej powiedzieli że jest rewelacja![]()
To tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu?Ja zawsze sprawdzam na tej stronie który tydzień bo mi się też gubi
Ja też liczę na kalendarzu bo za chiny nie pamiętamTo tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu?![]()
Super, dzięki za stronęNie pomyślałam o tym wcześniej
W sumie też mam aplikacje Flo, którą miałam cała ciąże, tam też pisze przecież![]()
Chyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolażTo tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu?![]()
Super, dzięki za stronęNie pomyślałam o tym wcześniej
W sumie też mam aplikacje Flo, którą miałam cała ciąże, tam też pisze przecież![]()