reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?
A to w ogóle coś takiego się dostaje na dzieci? Gdzie to sprawdzić?

Chyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolaż 😌

Ciekawe kiedy mi się znudzi 🙈🙈
No coś ty. Fantastyczna pamiątka będzie. Ja robię małemu taki dziennik i tam wklejam zdjęcia najpierw było po tygodniu a teraz od trzeciego miesiąca jest co miesiąc. Po kwartale można napisać list do dziecka. Takie tam gdzie są wklejone taki dziennik. Moim zdaniem to jest fantastyczna pamiątka a do tego zrobiliśmy dla dziadków albo pierwsze trzy miesiące i odciski stópek i Roczek i wysłaliśmy byli tak pocieszenie że naprawdę mówię wam😂😂😂

Mary... W odpowiedzi fotka
No i bardzo ślicznie wyszła 🥰

Ja Wam pokaże moją podczas sesji na 2 miesiące, zdjęcie przekozackie, jakby wyreżyserowane 😂 Więc Mary, nie zawsze jest kolorowo 😂
IMG_20210526_093826.jpg
IMG_20210526_094224.jpg

Fajnie zobaczyć Was i Wasze maluszki :) czekam jeszcze na pozostałe maluszki i mamusie 😉

Trzeba co jakiś czas organizować taki pokaz , bo baaaardzo miło popatrzeć na te nasze 'marcowe' bobasy 🤗🤗

Załączniki

• IMG_20210713_133339.jpg
    IMG_20210713_133339.jpg
    669 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_20210713_133301.jpg
    IMG_20210713_133301.jpg
    236,5 KB · Wyświetleń: 88
Tak, każde dziecko dostaje. Weszło to w zeszłym roku że względu na pandemii. I jest on ważny do końca marca 2022 roku. W zusie to musisz załatwić. My przez stronę to zrobiliśmy.
Ty już znalazłam w necie i się zalogowałam. No fajnie że ten temat poruszyłyście bo ja nawet nie wiedziałam☹️ Jezu co ze mnie za matka!
dobrze wchodzę jeszcze Was czytam😂🥰 buziole ślę😘

reklama
Do góry