Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, no to jest właśnie tak z małymi dziećmiBezbłędne
To u nas taki był nerw podczas sesji

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, no to jest właśnie tak z małymi dziećmiBezbłędne
To u nas taki był nerw podczas sesji
Czysty ojciec. Po mnie ma tylko usta i uszyZobacz załącznik 1294117
[/QUOTE
Faktycznie układ buzi całkiem inny niż Twój
Mój to tez raczej czysty tatuś, może chociaż charakterek będzie po mnie![]()
Ale piękna dziewczynka
O matko pięknie ruszył...ja o swojej się nie wypowiadam...bo chyba waga znowu nam stanęła...a jeść od wczoraj juz prawie w ogóle nie chce...osiwieje przez niądane z wczoraj równo 5 ms i dl 64 cm 6790 kgale to wcześniak więc nie porównujcie a ważył 1,99 kg
ps oczywiście chciałabym aby ważył tak jak Wasze perełki bo też pewien w marcu się urodzić ale w poradni neantologicznej powiedzieli że jest rewelacja![]()
Tylko sucha skóra u nas była...teraz jest spokój...A u was był problem tylko z suchą skórą i wypryski? C zy takie ropne bąbelki też się tworzyły?
Oj nie tylko to bo co tydzień liczyłam na kalendarzu...dlatego szukałam czegoś na necie co mi szybko pokaże co i jakTo tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu?
Super, dzięki za stronęNie pomyślałam o tym wcześniej
W sumie też mam aplikacje Flo, którą miałam cała ciąże, tam też pisze przecież![]()
Świetna sprawa....a córcia cudownaChyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolaż
Ciekawe kiedy mi się znudzi![]()
U mnie to dopiero jest waga piórkowa....19 tygodni i 5800 g i 64 cm....urodzona 3530 g i 56 cm...To u nas 2 lipca niecałe 16 tygodni 6150 g i 63 cm ewidentnie waga piórkowaurodzony 3340 g i 53 cm
![]()
No właśnie z tym podobieństwem to smieszne, bo ona jest podobna sama do siebieŚliczna mama to i córa ślicznaAle chyba podobna do Ciebie co?
A to z pieskiem słodkie, widać, że przyjaciele
Masz rację, tyle się znamy i piszemy o sobie to fajnie jest zobaczyć z kim się pisze![]()
Ślicznie wyglądacieTo i my się pokażemy. Kluska Melania z mamą. Super Was zobaczyć. Cudne te nasze dzieciaczkiZobacz załącznik 1294147
DziekujemyKolejne ślicznotkiale ona słodka
![]()
Jak wychodować takie włosy???Czysty ojciec. Po mnie ma tylko usta i uszyZobacz załącznik 1294117