reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉

Załączniki

• IMG_20210713_183027.jpg
    IMG_20210713_183027.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 81
Patii u mnie dziś 13°
Zazdro 😩 U mnie dziś było ponad 30 st... Teraz jest godzina 22 a na dworze 26 st, w mieszkaniu 27 st... Zero wiatru... Mała cały czas spocona, dopiero teraz mi zasnela, od 17 nie śpi. Cztery razy ja usypialismy na rękach, za każdym razem się obudziła po 5 minutach, bo tak jej gorąco... Nie da się już kuźwa. Czekamy z narzeczonym aż w końcu przyjdzie znów jakaś burza i choć na chwilę ochłodzenie, bo tu ocipieje do końca lata 🥵🥵🥵

Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉
Uuuu biedactwo 😯a co mowią lekarze?ja też się martwię o mojego maluszka żeby się nie zaraził bo ja jestem chora, gardło katar i kaszel męczą mnie już od niedzieli w połączeniu z tym upałem to jakaś masakra 🙈

Tak, oaza spokoju. Mnie to już trzeba potrafić wyprowadzić z równowagi. 😃 I to potrafi tylko moja mama I mąż. Ewentualnie jeżeli ktoś by chciał małej zrobić krzywdę to bym też nie ręczyła za siebie.
A Ci powiem, że na zdjęciu wyglądasz właśnie na taką spokojną osóbkę i bardzo sympatyczną 🤗

Zazdro 😩 U mnie dziś było ponad 30 st... Teraz jest godzina 22 a na dworze 26 st, w mieszkaniu 27 st... Zero wiatru... Mała cały czas spocona, dopiero teraz mi zasnela, od 17 nie śpi. Cztery razy ja usypialismy na rękach, za każdym razem się obudziła po 5 minutach, bo tak jej gorąco... Nie da się już kuźwa. Czekamy z narzeczonym aż w końcu przyjdzie znów jakaś burza i choć na chwilę ochłodzenie, bo tu ocipieje do końca lata 🥵🥵🥵
ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻

Nic nie mow. Właśnie leżę i karmie małą a pot ciurkiem po plecach leci bo mieszkamy na piętrze..
My mieszkamy na 1 piętrze, ale akurat w domu mamy zawsze chłodniej niż na dworze, w lato plus, w zimę niestety bardzo szybko się chłodzi mieszkanie i musimy ciągle grzać 😐 Za to mieszkamy przy głównej ulicy, przy głównym skrzyżowaniu i mamy dość totalnie... Czujemy się jakbyśmy mieszkali na ulicy jak mamy otwarte okna na uchył... Ciągle jakieś debile jeżdżą głośno, a to jakimiś furami z takim wydechem, że pół miasta słyszy, albo jakimiś moplikami starymi głośnymi albo kuźwa autobusy, które jak staną na czerwonym świetle pod górkę i zapali się zielone to ruszają tak głośno jakby czołg jechał... Nie da się zobaczyć tv, bo trzeba zamykać okna, nic nie słychać. A dodatkowo jak małą usypiam to muszę zamknąć okno, bo co chwile coś ją budzi i się kisimy w tym pokoju wtedy... Ja chce jesień 😩

reklama
Do góry