reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

nie ma co się licytować każdy gospodaruje czasem jak umie i jak chce 😜 a zabawki no cóż jak to mówię każdemu wg potrzeb 😂 mojemu frajdę sprawia jak coś pokaże a nie tylko powiem że istnieje. każde dziecko jest inne i to my decydujemy czego i ile mu potrzeba na szczęście 🤪
A ja właśnie jestem typem niestety człowieka który kurde musi mieć porządek bo się źle czuje z bałaganem. Oczywiście w ciągu dnia robię mało, ale mała zaśnie to sprzątam. Nie wiem czemu tak mam , muszę mieć ogarnięte bo inaczej wszystko mnie wkurza, czekam na ten moment jak powiem ze mam to gdzieś i nie będzie mnie w oczy kuło.

reklama
A ja właśnie jestem typem niestety człowieka który kurde musi mieć porządek bo się źle czuje z bałaganem. Oczywiście w ciągu dnia robię mało, ale mała zaśnie to sprzątam. Nie wiem czemu tak mam , muszę mieć ogarnięte bo inaczej wszystko mnie wkurza, czekam na ten moment jak powiem ze mam to gdzieś i nie będzie mnie w oczy kuło.
tak masz poprostu i nie zmieniaj 😂 bo będziesz miała gdzieś tam w głowie że Ci źle 😎
mi tam nie jest przykro jak Męża widzę z mopem😂
ale fakt zastanawiam się jak to będzie przy raczkowaniu mogę kłaki ciągle wciągam takim podrecznym odkurzaczem😂

Daj spokój, dla swojej córki jesteś i będziesz najlepsza we wszystkim!

Oto moje propozycje :
1.A kuku z pieluszka tetrowa
2. Coś Jakby 'gimmastyka', rączki do góry, na

dół w bok a wszystko w rytm 'hop i hop, i hop i hop'
3. Apsik i Ehe ehe ;)
4. Klaskanie i śpiewanie czegokolwiek
5. Samolot i delikatne pląsy do muzyki z małą na rękach

Nic specjalnego, na pewno to wszystko robisz :)

Jesli jeszcze nie poczułaś się lepiej, to zostaje Wam chyba tylko tulić się i cmokać ❤️✌️👍🙏😍
Dokładnie, dorzucam do tego rozmowy ze zmianą intonacji głosu, u nas przy tym jest dużo śmiechu. U nas Zabawa raczkami też jest tylko mówię tak: lewa rączką w górę, prawa w dół, lewa w bok, prawa w bok no i potem hop, hop, hop (przy tym rączki na klatkę i łaskoczą)😊

No moja nie chciała wgl zasnąć nawet przy cycu. Chyba dziąsła dają jej czadu, bo sutki mi przygryza i ciągnie
Mój dzisiaj w nocy budził się z płaczem, a od 2 do 4 nic a nic nie usnął, nawet zrobiłam mu mleko bo pomyślałam, że nie najadł się moim mlekiem. Rano jak doił cyca to często zaciskał i ciągnął sutki, zresztą wczoraj było to samo. Teraz mu zajrzałam do buzi a tu niespodzianka pierwszy ząb🦷

Mój dzisiaj w nocy budził się z płaczem, a od 2 do 4 nic a nic nie usnął, nawet zrobiłam mu mleko bo pomyślałam, że nie najadł się moim mlekiem. Rano jak doił cyca to często zaciskał i ciągnął sutki, zresztą wczoraj było to samo. Teraz mu zajrzałam do buzi a tu niespodzianka pierwszy ząb🦷
sprawdzałam i nadal nic tylko dziąsła opuchnięte.

Hehe, zodiakalna panna, mam to samo i walczę z tym porządkiem ( żeby go w końcu nie było 😂) Mary2094 z wiekiem ten pedantyzm trochę odpuszcza. Trochę 😉

reklama
Do góry