reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

No mi już jakby mniej wypada, tylko teraz mały łapie mnie za włosy jak się zbliżę i zawsze garść nazbiera 😆
Mam to samo...ostatnio trochę mniej tych włosów wypada...podobno miały wypadać do6 msc...a że my już powoli się zbliżamy to może dlatego:)
taaa wiemy 😂

ale wiesz zwykła wodą kranową i ścierką z mikrofibry bo do sterylizatora mi się by nie zmieściła 😂
Hehe może i dobrze że się nie mieści bo byś co tydzień musiała nową kupować 😂

reklama
Ja mam związane a jak biorę małego to nagle miotła na głowie 😂
ale fakt jak patrzę na celebrytki takie pie ne mają po ciążach te włosy i figury idealne ahhh marzenie 😍
Taaa ja też wiecznie włosy zwiazane, jednak jak umyję to zostawiam rozpuszczone do wyschnięcia i wtedy mały korzysta 😆 Nieraz rozpuszczam na spacer to czuję się jak celebrytka niemal 🤣

Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀
Ja bym najlepiej tego nie robiła ale właśnie też gdzieś czytałam że do pół roku trzeba 😂 ją jestem typem że najchętniej bym już w zmywarce wszystko umyła 😃

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️
Standard, paczka mokrych chusteczek, mata do przebierania, moje ramię, co może to do buzi zaraz bierze 😂 i tylko zabieram z rąk

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️
Haha, no moja tak samo wszystko do buzi i ciumka 😅 Dzisiaj jadla pilota od tv 😂
A to mi w sumie nie przeszkadza, że nie ma tych pasków 😋

reklama
Zawsze rozkminiam matki, które mają rozpuszczone włosy... Jak one to robią??? 🤔🤔🤔
Ja mam stale rozpuszczone, bo nie chce mi się ich wiązać 😜 mały się przyzwyczaił i już nie robią na nim wrażenia, tym bardziej, ze jak zaczal sie nimi interesowac to pozwolilam mu sie pobawic, pociumkać i poszarpać. Do okularów też przywykł i nie zdejmuje ich, a jak raz na ruski rok probuje to go strofuje, że nie wolno zdejmowac komus z buzi. Za kilka chwil podaje mu je do ręki i mowie ze teraz moze je obejrzec, bo zdjelam je sama. Wiem ze ni uja z tego nie rozumie, ale w koncu kiedys zalapie 😂

Do góry