reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Z tego co wiem to to jest dziewczynka Majka 🥰
Chyba, że pisałas, że urwis spokojny 😁
Dokładnie tak 👍

Tylko się wydaje, że spokojna, dlatego napisałam urwis ☺️
Pielęgniarki i lekarz mówią, że bardzo aktywna jest 💪 poslzismy, bo lekko kaszlała (dosłownie kilka razy) rano i mąż się uparł, żeby nie ignorować.
Przy okazji zważyliśmy i zmierzyliśmy Gugusie, ma 67cm 😉

Jak wiadomo miałam ciężki poród, nie umiałam małej wypchnąć więc zostałam nacięta a przez wypychanie małej przez lekarza było za duże ciśnienie i to nacięcie mi pękło do początku pośladka, więc bliznę mam długą niestety... Dodatkowo zostałam źle zszyta z zewnatrz i tydzień po porodzie, na drugi dzień jak wróciłyśmy do domu że szpitala to mi szew się zerwał, który trzymał krocze. I niestety nie mam zcakonego krocza po jednej stronie. Więc przy stosunku boli mnie w sumie tylko ta strona nie naruszona, a tam gdzie mam zerwane to nie boli no bo jest automatycznie dziura szersza...
😱 no wiedziałam że miałaś ciężko ale ze aż tak to nie ryczeć mi się chce 😭 masakra czemu oni ci to zrobili 🥺 co za lekarze koszmar!
a orientowałaś się może jeżeli chodzi o plastykę?

reklama
Do góry