reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
kolejny słodziak😍.
Ps jeżeli to Ty na zdjęciu obok to jak Ty wróciłaś do formy 😭
Ważę 50 kg tyle co przed ciążą 🙈sama nie wiem jak to zrobilam😂 myślę, że to geny aczkolwiek jestem miłośniczką warzyw i owoców ale od czasu porodu w nocy jak wstaję karmić to bardzo smakują mi słodycze jak nigdy więc zawsze coś sobie podjem rafaello albo takie małe snikersy🙈

No i prawidłowo! 😀 To jest najlepsze dzieciństwo jak dziecko wszystkiego próbuje, dotyka, sama natura hah 😁 A poza tym, no weź teraz za dzieckiem ( mówię już takim co zaczyna chodzić) lataj co sekundę i co dotknie myj mu ręce chusteczką albo nie pozwalaj mu nic dotykać. No nie, to nie dzieciństwo 😉 A i my byśmy się zajechały.
Zgadzam się 🙂nie ma co przesadzać butelki wyparzamy gryzaki tez w sumie wyparzam ale nie latam ze ściereczką i nie wycieram wszystkiego. Matę wieczorem wycieram bo buźką jeździ a po całym dniu ślinienia się na niej jest po prostu brudna. Wiadomo o czystość trzeba dbać ale przed wszystkimi zarazkami dzieci nie ochronimy 🙂

Tak jak @Niedługo mama napisała trzeba dbać o Tłuszcze.
napewno słyszałaś ale nie skojarzyłaś chodzi o dobre wchłanianie witamin A, D, E i K których niedobór prowadzi do zaburzenia wzrostu i rozwoju malucha 😜
Czyli np. do marcheweczki z ogródka dodajemy kilka kropel oliwy? I wtedy podajemy dziecku chyba muszę dużo doczytać 😂

moje dziecko padło o g. 19 jeszcze przy butli po całym dniu wrażeń 😂 a matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona 😱 co robić a to wakacje 😎🌴
A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.
Wgl zaczyna śmiałej dupke podnosić i sie czołgać więc nigdzie sama juz nie posiedzi prócz łóżeczka.

reklama
Do góry