Niedługo mama
Fanka BB :)
Niezła byłaby z nich parka hahaNa to liczyłam hihi![]()
Słodki gagatek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niezła byłaby z nich parka hahaNa to liczyłam hihi![]()
Słodki gagatek![]()
kolejny słodziakRowieśnik pozdrawia![]()
Ważę 50 kg tyle co przed ciążąkolejny słodziak.
Ps jeżeli to Ty na zdjęciu obok to jak Ty wróciłaś do formy![]()
Jaki słodziakU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis
U nas w 20 tygodniu ważył 7400 i 69 cmJaka ona śliczniutka
a Nelka ma za 2 dni 20 tygAle będzie ważyć pewnie ok. 7300 gram, no ale ona długa, bo 68 cm jak nie więcej
za tydzień mamy szczepienie to zobaczymy ile już waży i mierzy dokładnie
![]()
Zgadzam sięNo i prawidłowo!To jest najlepsze dzieciństwo jak dziecko wszystkiego próbuje, dotyka, sama natura hah
A poza tym, no weź teraz za dzieckiem ( mówię już takim co zaczyna chodzić) lataj co sekundę i co dotknie myj mu ręce chusteczką albo nie pozwalaj mu nic dotykać. No nie, to nie dzieciństwo
A i my byśmy się zajechały.
Czyli np. do marcheweczki z ogródka dodajemy kilka kropel oliwy? I wtedy podajemy dziecku chyba muszę dużo doczytaćTak jak @Niedługo mama napisała trzeba dbać o Tłuszcze.
napewno słyszałaś ale nie skojarzyłaś chodzi o dobre wchłanianie witamin A, D, E i K których niedobór prowadzi do zaburzenia wzrostu i rozwoju malucha![]()
SłodkościU nas dziś 21 tygodni i byla waga
Poniżej mój urwis
A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.moje dziecko padło o g. 19 jeszcze przy butli po całym dniu wrażeńa matka nie wie co ze sobą zrobić już dwa prasowania zrobiłam, uprane zabawki na jutro, mata umyta, sterylka zrobiona
co robić a to wakacje
![]()
U mnie też jęczy i marudzi bardzo często a ona przetwarza informacjeHaha przetwarza nowe umiejętności dobreee
Bede używać tego sformułowania zamiast marudzi, jęczy itp![]()