Mary2094
Fanka BB :)
Matko jedynaooo superro już jesteście na drugim z czterech etapów raczkowania tzw. Czołganie na brzuszku na „komandosa” szybko
l

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko jedynaooo superro już jesteście na drugim z czterech etapów raczkowania tzw. Czołganie na brzuszku na „komandosa” szybko
l
Wiesz co, nie orientowałam się, ale to są kolosalne pieniądze i nie mam na takie rzeczy po prostu forsy. Poza tym planujemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc też nie wiadomo jak będzie przy drugim porodzie. Także jak już miałabym coś robić to dopiero jak już nie będę planować dziecino wiedziałam że miałaś ciężko ale ze aż tak to nie ryczeć mi się chce
masakra czemu oni ci to zrobili
co za lekarze koszmar!
a orientowałaś się może jeżeli chodzi o plastykę?
O jak podobnieU nas w 20 tygodniu ważył 7400 i 69 cm![]()
Ja nie widzę zdjęcia Twojego synka, nie wyświetla się wgl, że dodałaś zdj.Rowieśnik pozdrawia![]()
A my już zmieniliśmy na spacerówkę. Mała kompletnie w gondoli nie chciała wyleżeć, ona chce podziwiać i obserwować świat i na spacerach był płacz. A teraz to przynajmniej sobie coś tam widzi i nie marudzi takU nas identyczniez tym że dziś jakieś combo miała - zaczęła się obracać sama na plecy, i zadzierała zadek i się przesuwała sama, ze ogółem całe łóżko zwiedziła tak
byliśmy u teściowej to teściowa sama stwierdziła że przyjdzie jej zaraz raczkować. Mam nadzieję ze też się uda że usiądzie bo bardzo bym chciała jednak wozić ją w spacerówce.
Ja mam z kinderkrafta xmoova i tam spinasz gondole na pasy i masz spacerówkę. Ale ogółem rozglądamy się za normalna spacerówką aby zakupić, a wózek w worek i będzie czekał na rodzeństwo.A my już zmieniliśmy na spacerówkę. Mała kompletnie w gondoli nie chciała wyleżeć, ona chce podziwiać i obserwować świat i na spacerach był płacz. A teraz to przynajmniej sobie coś tam widzi i nie marudzi takMamy spacerówkę która możemy dać na płasko więc spoczko, nie siedzi jak co, absolutnie
![]()
Dam moim jeszcze trochę czasu jak nie to niestety wizyta u proktologa mnie czekaTo ja po porodzie miałam ich dużo, ale na szczęście w miarę szybko zniknęły.
O jak podobnieno za tydzień w czwartek skończy 21 tyg i w tym dniu szczepienie, więc zobaczymy
Moja strasznie na długość rośnie
nie dziwota, tatusia ma prawie 2 metry, a mamusia 173 cm
Będzie wysoka Panna
Ale mam nadzieję że taty nie przerośnie
najlepiej taka jak mamusia
![]()
Ja nie widzę zdjęcia Twojego synka, nie wyświetla się wgl, że dodałaś zdj.
Tak wybiorę się tylko jakoś zebrać się nie mogęIdź kochana lepiej. Ogólnie od fizjo dostałam zalecenie aby zobaczyć filmik na yt trening mięśni dna miednicy Kasi Witek i Oli Żelazo, oraz filmik Sandry Osipinek aby to wszystko uruchomić.