karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja też wietrzę na potęgę. Mam podkład z frotą, układam na niego młodą i się przewala. Na zmianę mam gumowy podkład, na który kładę ręcznik. Właśnie poczytałam o tych Waszych matach, zaczęłam szukać i w końcu walnęłam się w łeb, że po co kasę wydawać i śmieci produkować, jak mam opcję ekoJa kładę przynajmniej dwa razy dziennie po 15 min bez pieluchy i jak tak zaczęłam robić to mamy zupełnie zaczął różne rzeczy robić m.in wkładać nogi do buzi
a jak powiedziałam o tym fizjo to ona tylko ahh kto może sobie na to pozwolić teraz rodzice chca szybko zapakować w pampersa i z glowyi ostatecznie nie powiedziała nic czy to dobrze czy źle
ale widzę że małemu to służy chociaż dla wietrzenia jajek![]()

Nimenrix mamy już za sobą dwie dawki, 26go sierpnia druga dawka Bexsero więc zostanie tylko przypominająca. Dobrusia też już po meningokokach, nie chcę ryzykować, że coś przywlecze z przedszkola. Przy okazji niestety nie ma nigdzie Infanrix Hexa, więc jesteśmy przymuszeni tym razem wykupić Hexacimę.A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni![]()
Jesuuu, jaką noc miam fatalną. Dobrusia przyszła 00.30 i nie spała do drugiej, a mała bźdźiągwa dzisiaj spała maksymalnie pół godziny na raz... chciałam się jeszcze przespać, ale nic mi z tego nie wychodzi...