reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣
Popieram, super pomysł! 😍 Faceci z dziećmi sobie zorganizują czas a my pójdziemy na drineczki pogadać sobie 😀 I fajnie, że każda z nas jest w innym wieku 😀

reklama
No to jesteśmy już dwie:)
A tak piszę , że za rok bo wcześniej może się nie udać ze wzg na moją nie lubiącą podróży córkę...a mam nadzieję że za rok już nie będzie tego problemu:)
W innej sytuacji mogłabym nawet za tydzień jak wróci mężu:)
No za rok najwcześniej, bo już wtedy dzieciaczki nie będą tak potrzebowały cycka wieczorem 😁

No za rok najwcześniej, bo już wtedy dzieciaczki nie będą tak potrzebowały cycka wieczorem 😁
Że co cały rok czekać 😅to trzeba zrobić wiosną albo latem potem jak część dziewczyn wróci do pracy to i tak będzie ciężko się zorganizować i nie oszukujmy się liczba osób które tu zaglądają będzie coraz mniejszą już teraz widać ile dziewczyn w przeciągu roku znikło stąd na szczęście pojawiły się nowe😃

Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣
Świetny pomysł, jestem ZA👍😃

Czajo, a Wy w jakim regionie Polski mieszkacie?
( nie chce mi się szukać tej informacji we wcześniejszych wpisach)
Chyba nigdy nie pisałam w którym regionie sobie pomieszkuję:)
My sobie mieszkamy w małopolsce...:)

Że co cały rok czekać 😅to trzeba zrobić wiosną albo latem potem jak część dziewczyn wróci do pracy to i tak będzie ciężko się zorganizować i nie oszukujmy się liczba osób które tu zaglądają będzie coraz mniejszą już teraz widać ile dziewczyn w przeciągu roku znikło stąd na szczęście pojawiły się nowe😃
Hehe ja to tak jak pisałam powyżej....mogę i za tydzień..tylko jak ja dojadę z tą córcią jak z nią 40 min to max w aucie (to i tak nad wyraz chyba napisałam🤣):oops:
Nie no mam nadzieję, że będą tylko dochodzić do nas nowe dziewczyny których jest pewnie parę jeszcze i czytają nas w ukryciu....dawać laski...śmiało...nie gryziemy:)

Świetny pomysł, jestem ZA👍😃
No i super...😀

To teraz mam już mega motywację aby pracować nad zmianą sylwetki z "dyni" w "cukinię" bo w "szczypiorek" może być ciężko🤣☺️

W sensie w przyszłym roku, oto mi chodziło 😅 lato najlepiej 😁

Hehe ja to tak jak pisałam powyżej....mogę i za tydzień..tylko jak ja dojadę z tą córcią jak z nią 40 min to max w aucie (to i tak nad wyraz chyba napisałam🤣):oops:
Nie no mam nadzieję, że będą tylko dochodzić do nas nowe dziewczyny których jest pewnie parę jeszcze i czytają nas w ukryciu....dawać laski...śmiało...nie gryziemy:)

No i super...😀

To teraz mam już mega motywację aby pracować nad zmianą sylwetki z "dyni" w "cukinię" bo w "szczypiorek" może być ciężko🤣☺️
Hahahaha się uśmiałam 🤣 No to ja też mam motywację 😁 po świętach zacznę, bo w święta i tak się żre wszystko 😂

reklama

No i super...😀

A co Ty ma być różnorodność więc muszą być dynie cukinie i szczypiorki🤣🤣😉

Do góry