Figola3
Fanka BB :)
to mamy nadzieję, że już kolejnego detoksu od forum nie zrobiszJa mam lenia do czytania wiedząc ile mam stron do nadrobienia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to mamy nadzieję, że już kolejnego detoksu od forum nie zrobiszJa mam lenia do czytania wiedząc ile mam stron do nadrobienia![]()
mówisz o takim ceratkowym z rękawkami? jak tak to w Smyku widziałam takieWczoraj szukałam tych ubranek ochronnych do karmienia w IKEI, to same śliniaki zostały. Załamana byłam.
Masz rację gotowanie nie ma sensu więc chociaż bułki mu piekęHehe to nie musisz kombinować z obiadkami...żarcik...na samej bułce daleko nie zajedzie...nie wiem co w takiej sytuacji i mam nadzieję, że nie będzie mi dane się przekonać...poszukaj w necie jakiś porad
Ja właśnie robię fotokalendarz jednym dziadkom a drugim też nie mam pomysłu....
Może po prostu zdjęcie w ramce i do tego jakaś słodkość lub mini torcik?
O takie mi chodzi. W smyku jedno kupiłam i jest świetne, kosztowało 19zl i chyba faktycznie tam dokupięmówisz o takim ceratkowym z rękawkami? jak tak to w Smyku widziałam takie
Mam Baby Design Look Air z zeszłego roku. Bardzo lekki wózek i mieści się do małego bagażnika.dziewczyny, jakie macie spacerówki? polecacie coś? ale takie osobno kupione, nie takie od wózka 2w1. chcę sprzedać wózek 3w1 i kupić za to spacerówkę i fotelik (fotelik ten rekomendowany przez Mary2094)
Tak, to prawda, mieszkania jak i domy są teraz kosmicznie drogie. My 5 lat temu kupiliśmy mieszkanie za 240 tys. a teraz byśmy sprzedali za co najmniej 450 tys. więc różnica jest ogromna w cenachTo i tak mniej wyjdzie wam ten remont niż byście mieli kupić obecnie mieszkanie lub dom. Znajomi kupowali mieszkanie 5 lat temu za 140tys. Obecnie jakby mieli kupić to by lekko musieli zapłacić ok 300tys za nie. I to w naszej małej miejscowości
O no proszę, gratuluję kochana i powodzenia w pracy!Dziewczyny u mnie newsy... I nie, nie, Maja nie umie jeszcze czytać i pisać
Pamiętacie jak Wam pisałam, że tu u nas jest 12 tygodni macierzyńskiego? ... miałam wrócić do pracy jakoś w sierpniu po wykrzystaniu wszystkich urlopów... No i tak ciągnęłam zwolnienia, chciałam, żeby mnie zwolnili a oni wręcz przeciwnie... bardzo mnie wspierali, wysyłali prezenty , dawali premie a nawet dwie podwyżki... No i zdecydowałam tak, że wracam.
Od poniedziałku
Na razie na 40%, czyli 4h 4x w tygodniu, od 6 do 10. Tatuś będzie wtedy zajmował się malutka a potem wymiana
Powiem Wam, że w sumie się cieszę, ja lubię jak coś się dzieje, lubię też swoją pracę. Mąż może pracować popołudniami więc wszystko się dobrze zapowiada. A dalej czas pokaże, 3majcie kciuki
2022 stawia przede mna nowe wyzwania, maluje się wizja mamy, żony, sportowca, artystki i studentki pracującej![]()
Hej hej, u nas raczkowanie, stanie przy meblach i próby przemieszczania się właśnie przy meblach.Cześć dziewczyny, aaaaaaaaale dawno mnie tu nie było. Mam do nadrobienia ponad 400 stron, chyba odpuszczę. Jak tam wasze maluszki? Chodzą już ? Czy jeszcze raczkujemy