reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
no wcześniej chodził bez jak maty były teraz mu zakładam cienkie na podłogę bo zdjęłam maty ale kurde żeby po jednym dniu do wywalenia i to z h&m masakra🥶

dobrze długie nogi będzie miała do nieba 🥰
Chyba dokupię ten element do kubka treningowego, bidon kupilam jej z canpol i o dziwo spoko jest. I tak mam zapisany na allegro bidon z tum tum by jej kupić jeszcze

To dla małego😂
Kurde tylko zdjęłam na chacie maty i już dziury.
zamówiłam naszywki termo ale kurde zastanawiam się jak to na kolana będzie wpływać i czy nie będzie się ślizgał?
Tego nie wiem, ale to newralgiczne miejsca, myślę, że da radę. Moja często chodzi w rajstopach, bo mamy zbyt chłodno i bez czegoś na stopach jest lodowata, i widzę, że jak ma już dobrze wyrobione mięśnie brzuszka, to świetnie sobie w nich radzi. Zresztą czy w legginsach, czy czymkolwiek innym też. A te naszywki termo to z wełenki? Ciekawa jestem. Jak tak, to daj linka 😁

PS: ja już maty praktycznie nie wyciągam, a mała zasuwa na kolanach,. I poza tym, że wszystko brudne 🙈 to nic jej się nie rwie na kolanach. Może to taka "wada" Waszego rodzaju podłóg?

Na miły wieczór 😉 Na szczęście tak nas dzieci widzą 🥰
FB_IMG_1643136146625.jpg

Ostatnia edycja:
My już z mężem postanowiliśmy że kupujemy łóżko 180x200, bo nie dość że jest pies, Nastka będzie pewnie też robić w nocy wędrówki ludów i będzie z nami spać, to chociaż nie będziemy jak te sardynki spać w puszce. 😂 A obecnie nie planuje jej kupować łóżka itd. Pokój będzie mieć urzadzony w okolicach lat 3, chce uzbierać na jakieś dobre i solidne meble, i wtedy poszalejemy z wystrojem. Teraz to z łóżeczka tylko wywalimy szczebelki, albo je poucinamy i poprzerabiamy na zwykle łóżko, i dostanie do pokoju jakieś stare meble.
moja też swój pokój będzie miała za kilka lat (mam jeden zapasowy pokój na górze ale to taki pokój do rozrywki m.in. do jogi i nie chcę go tracić). na razie śpi z nami w sypialni. mebelki kupiłam, bo nic nie miałam na jej rzeczy a byliśmy najpierw na dole z nią i mebelki zostały na dole, bo i tak cały dzień urzędujemy w salonie. wybrałam meble z Meblik - system Nordic, całkiem dobre jakościowo, kupiłam tylko szafę i niski regał. fajne jest to, że można dokupić inne mebelki w miarę jak dziecko rośnie.
Link do: Kolekcja mebli Nordic - Meblik

Nie ubieraj 😂😂 to ja za to bankrutuje z leginsami ale na jej wzrost. 80 za małe już są, ma 86, i nawet już 86 robi się za krótkie w nogawkach, zaczynam zakładanie na 92. 🤦‍♀️
u nas też 86, ale niektóre mamy jeszcze 80, zależy od firmy. muszę już właśnie poszukać na "pewnym znanym portalu z używaną odzieżą" rozmiar 92, bo zaraz wiosna i słabo będzie jak niania wyjdzie z dzieckiem ze spodniami do łydki :D ale góra będzie jeszcze 86

moja też swój pokój będzie miała za kilka lat (mam jeden zapasowy pokój na górze ale to taki pokój do rozrywki m.in. do jogi i nie chcę go tracić). na razie śpi z nami w sypialni. mebelki kupiłam, bo nic nie miałam na jej rzeczy a byliśmy najpierw na dole z nią i mebelki zostały na dole, bo i tak cały dzień urzędujemy w salonie. wybrałam meble z Meblik - system Nordic, całkiem dobre jakościowo, kupiłam tylko szafę i niski regał. fajne jest to, że można dokupić inne mebelki w miarę jak dziecko rośnie.
Link do: Kolekcja mebli Nordic - Meblik
Wiem jaką jakość ma Meblik, kilka lat temu moi rodzice robili w firmie która była podwykonawcą Meblika, (wykonywali te meble)I mieliśmy kilka rzeczy w domu. Swoją drogą ciekawostka, stolarnia była pod moim domem, dziś robią jachty w tym miejscu, że czasem się ludzie śmieją że bogactwo mama ma pod płotem 😂

reklama
Do góry