Elencza
Fanka BB :)
Masć z witaminą A jest ok.Też tak może być :/ na razie smaruje alantanem i pije wapno. Jutro mam wizytę. Mam nadzieję że to nic poważnego i że zapisze mi coś, co sprawi że to przestanie tak swędzieć i boleć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masć z witaminą A jest ok.Też tak może być :/ na razie smaruje alantanem i pije wapno. Jutro mam wizytę. Mam nadzieję że to nic poważnego i że zapisze mi coś, co sprawi że to przestanie tak swędzieć i boleć.
Dzięki Kochana, ja się cc nie boję tylko boję się że mi jej nie zrobią... Mieszkam w Norwegii a tutaj chcą żeby za wszelką cenę rodzić sn. A jeśli dzidzia się ułoży główka w dół to będę rodziła sn, już to raz przeżyłamSpokojnie może jeszcze się obrocic, ja już jestem po jednym porodzie naturalnym wywoływanym ślę rozmawiając z koleżankami które mają porównanie naturalny a cc to większość mówi że lepsza cesarka nie zawsze tak jest ze po cesarce dochodzi się gorzej do siebie. Ale ja też już się boję porodu coraz bliżej i Jedak myśli się jak to będzie ja mam mieć też wywoływany w 39 tyg przez cukrzycę ciazowa pierwszy porod był w holandii i tam miałam bardzo dobra opiekę teraz rodzę w Polsce i strach jest, ale jakoś musimy wszystkie urodzić u mnie 34+4
A jak Ty rodzisz? Masz już umówione cięcie? Też bym chciała te stópki na żebrach poczućTo mój dzidziuś tak samo, czytam jak dziewczyny piszą o wpychaniu stop w żebra a moja córcia ma stopy na twarzy dlatego chyba tak pcha czasami w szyjkę, że aż mnie zgina jak chodzę.
hahhh to by było dopiero, chyba nie starczyłoby miejsca na ziemi na tych wszystkich ludziówWłaśnieweszło to jakoś wyjdzie, oby zdrowe i bez powikłań u nas
szkoda, że porody nie są tak przyjemne jak płodzenie
![]()
U mnie jest normalnie ułożona, główką do dołu ale ja właśnie stopki czuje tam gdzie główkęA jak Ty rodzisz? Masz już umówione cięcie? Też bym chciała te stópki na żebrach poczuć![]()
Aa spoko, super że Twoja dzidzia już w gotowości czekaU mnie jest normalnie ułożona, główką do dołu ale ja właśnie stopki czuje tam gdzie główkępoparłam że u mnie to samo co do złożenia jak scyzoryk, głowa nisko i stopy nisko i grzebią w pęcherzu i w dole brzucha
Ale ja psychicznie nie gotowaAa spoko, super że Twoja dzidzia już w gotowości czeka![]()
Ja tez nie gotowa psychicznie wogole.Ale ja psychicznie nie gotowaale chyba na poród nie można być gotowym, coraz bardziej się boje jak się zacznie, jak to będzie wyglądało tym razem, czy nie będzie powikłań
![]()
Hej ja miałam dodatni. Przed cesarką dostałam antybiotykBylam po wynik GBS i wyszedl dodatni pierwszy raz mam taki wynik. Co mi lekarz przepisze ?