Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz nic nie przepisze, w trakcie porodu dostaniesz profilaktycznie kroplówkę z antybiotykiem. Podobno nawet, co 3 wynik wychodzi pozytywny, więc to nic strasznego.Bylam po wynik GBS i wyszedl dodatni pierwszy raz mam taki wynik. Co mi lekarz przepisze ?
Gratuluję czyli podwójne szczęście obokHej dziewczyny. Po trudnych dniach pisze ze moje bliźniaki już rozpakowane14 lutego w 37+2. Jest ciężko na razie dość do siebie, ale pomału do przodu. Wyszedł mi tez pozytywny test na covid i niestety leżę oddzielnie, ale mam nadzieje ze szybko zleci
Ile dni od pobrania wymazu miałaś wynik?Bylam po wynik GBS i wyszedl dodatni pierwszy raz mam taki wynik. Co mi lekarz przepisze ?
Gratulacje dużo zdrowia dla was:***Hej dziewczyny. Po trudnych dniach pisze ze moje bliźniaki już rozpakowane14 lutego w 37+2. Jest ciężko na razie dość do siebie, ale pomału do przodu. Wyszedł mi tez pozytywny test na covid i niestety leżę oddzielnie, ale mam nadzieje ze szybko
Na 3 dzień juz wynik byl. Ja dopiero wczoraj po niego pojechałamIle dni od pobrania wymazu miałaś wynik?
Lekarz nic nie przepisze, w trakcie porodu dostaniesz profilaktycznie kroplówkę z antybiotykiem. Podobno nawet, co 3 wynik wychodzi pozytywny,
Nie nic takiego nie miałamGratuluję czyli podwójne szczęście obokDużo zdrowia i szybkiego powrotu do sił dla Ciebie i dzieci. Czy miałaś jakieś objawy przeziębienia, że test wyszedł pozytywny?
GratulacjeHej dziewczyny. Po trudnych dniach pisze ze moje bliźniaki już rozpakowane14 lutego w 37+2. Jest ciężko na razie dość do siebie, ale pomału do przodu. Wyszedł mi tez pozytywny test na covid i niestety leżę oddzielnie, ale mam nadzieje ze szybko zleci
Jak ja patrzę na to co się dzieje to cieszę się że mąż właśnie skończył izolacje, przy dodatnim wyniku pokaże certyfikat ozdrowieńca. Martwię się tylko że ja nie przeszłam więc takiego czegoś nie mamTe testy na covid to teraz nam wychodzą bezobjawowym. Wczoraj koleżanka miała się zgłosić na indukcję po terminie, ona negatywna a mąż pozytywny i wrócił się do domu na izolacje. A normalnie się czuł.