Otylia.
Fanka BB :)
Moja bratnia duszaJednego biochema mam za sobą..![]()
Pamiętasz ja miałam biochema w maju a teraz już 6+1.
Byłam u gina w ostatni piątek ale robił mi usg przez brzuch i pęcherzyk był.
bedzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja bratnia duszaJednego biochema mam za sobą..![]()
Nawet jak nie będzie widać pęcherzyka to się nie załamuj tylko czekajWitam się i ja, chociaż trochę się obawiam witać tak wcześnie
Mam już 15miesięcznego synka. O tę ciążę starałam się 7 cykli. Beta z piątku 82, z poniedziałku 409. Na początku martwiła mnie niska beta, a potem zaskoczył mnie duży przyrost
Dzisiaj u mnie 4+6. W czwartek pierwsza wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że coś będzie widać, bo jak nie, to na pewno wpadnę w czarna rozpacz![]()
Dokładnie. Żadna dawka nikotyny nie jest korzystna dla dziecka, więc gwałtowne odstawienie nie wpłynie źle na dziecko bo po prostu obecność nikotyny jest szkodliwaTo dawno obalony mit nie poparty żadnymi dowodami. Wręcz przeciwnie jest udowodnione, że jest odwrotnie.
Oczywiście że jest szkodliwa dlatego też rzuciłam zanim zaczelam się starać ale rozumiem dziewczyny które nie dają rady bo sama bym nie dala gdybym była w ciąży I nie mogła brać tabletek a paliłam 15 latDokładnie. Żadna dawka nikotyny nie jest korzystna dla dziecka, więc gwałtowne odstawienie nie wpłynie źle na dziecko bo po prostu obecność nikotyny jest szkodliwa![]()
Ty to jesteś niesamowicie silna, podziwiam Cie w każdym calu. Twoja historia nadaje się do jakieś publikacji godnej oscaraNawet jak nie będzie widać pęcherzyka to się nie załamuj tylko czekajmoja historia pokazuje, że warto czekać. Ja przy becie 2500 jeszcze nie miałam pęcherzyka. Aplikacja mi pokazywała wtedy 6+3 dni
ale życzę, żeby jednak był
![]()
Och to ogromne szanse ze u Ciebie już będzie. A dla mnie będzie sukcesem już jeśli beta urośnie prawidłowo jutro i jeśli tego 16tego będzie w macicy choć zarodeczek!Będę 6+6![]()
PojutrzeOoo a w którym tyg wtedy będziesz?
Kiedy wypada Ci termin wizyty?ależ bym chciała żeby nam się udało z tymi serduszkami.
Witaj! Myślę, że raczej już będzie pęcherzyk, ale prawie na pewno nic więcejWitam się i ja, chociaż trochę się obawiam witać tak wcześnie
Mam już 15miesięcznego synka. O tę ciążę starałam się 7 cykli. Beta z piątku 82, z poniedziałku 409. Na początku martwiła mnie niska beta, a potem zaskoczył mnie duży przyrost
Dzisiaj u mnie 4+6. W czwartek pierwsza wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że coś będzie widać, bo jak nie, to na pewno wpadnę w czarna rozpacz![]()
Z każdą wizyta u lekarza coraz bardziej się stresuje, moje serce nie zniesie tego jeszcze przez tyle miesięcyOch to ogromne szanse ze u Ciebie już będzie. A dla mnie będzie sukcesem już jeśli beta urośnie prawidłowo jutro i jeśli tego 16tego będzie w macicy choć zarodeczek!
Oscara nie chce ale zastanawiam się czy nie nadaje się moja historia do sądu za błędną diagnozę, traumę na psychice i przede wszystkim żeby ten "lekarz" rzeźnik nie okaleczył innych zdrowych kobiet?Ty to jesteś niesamowicie silna, podziwiam Cie w każdym calu. Twoja historia nadaje się do jakieś publikacji godnej oscara![]()