Małasyrenka
Fanka BB :)
Jakieś przeboje z tymi jelitami się dziejąJa mam inny problem z... zawsze było super prawie co do zegarka a teraz jak jej się zachce i tak chce ale nie mogę... dla mnie to jest straszne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakieś przeboje z tymi jelitami się dziejąJa mam inny problem z... zawsze było super prawie co do zegarka a teraz jak jej się zachce i tak chce ale nie mogę... dla mnie to jest straszne
Dziękuję za słowa otuchyfaktycznie na zdjeciu widac krwiaka na szczescie nie duzy
nie martw sie moje wszystkie donoszone ciaze byly z krwiakiem chyba taka moja uroda i jak bbylam na usg tydzien temu to tez byl a w poniedzialek juz nie bylo
duzo odpoczywaj powinnas miec jakas luteine dopochwowo i powinno byc wszystko dobrze
ja tez mam brzuch wzdety okropnie i spuchniety od zastrzykow ale sa dni kiedy robie 3 zastrzyki dziennie (prolutex, clexane oraz accofil co 3 dni ) ) prolutex to progesteron w zastrzyukach i juz mi sie konczy wiec chociaz jeden zastrzyk mniej![]()
O matko...mam tak samo...robię na ratyJa mam inny problem z... zawsze było super prawie co do zegarka a teraz jak jej się zachce i tak chce ale nie mogę... dla mnie to jest straszne
Dokładnie jakbyś opisywała mój stanHej, czy któraś z Was nie ma mdłości? U mnie 6 +0 wg owulacji. Nie mam mdłości, wymiotów, ani innych dokuczliwych objawów. Czasem zakuje podbrzusze lub zabola piersi. Czy zdrowa ciąża może być bezobjawowa?
Każda z nas jest inna i inaczej może odczuwać pewne rzeczy tak jak i przechodzić to bezobjawowo. To, że jedną mdli a Ciebie nie, nie oznacza od razu, że z Tobą coś jest nie tak.Hej, czy któraś z Was nie ma mdłości? U mnie 6 +0 wg owulacji. Nie mam mdłości, wymiotów, ani innych dokuczliwych objawów. Czasem zakuje podbrzusze lub zabola piersi. Czy zdrowa ciąża może być bezobjawowa?
Dla mnie to jest nowość i chodzę taka napompowanaO matko...mam tak samo...robię na raty![]()
No nie jesteś...jem sporo owoców a mimo wszystko i tak wszystko się tak jakby ... zatrzymałoDla mnie to jest nowość i chodzę taka napompowanaale miło że nie jestem z tym sama
![]()
Ja nawet nie wcinam owoców bo nie przepadam, straszny jest ten stan i bezsilnośćNo nie jesteś...jem sporo owoców a mimo wszystko i tak wszystko się tak jakby ... zatrzymałonie lubię być taka wzdęta bo po prostu źle się czuje. No i przed czwartkowym USG wolałabym zrobić conieco by nie być taka pełna
![]()
Ja jem tego sporo, ale i tak się to spowolniło. Podejrzewam, że to może być też dlatego, że od tygodnia nie chodzę do pracy i tym samym zmieniłam troszkę tryb dnia. Natomiast pij dużo soków marchwiowo-pomaranczowych, jedz dużo kasz, ryżu, chrupki kukurydziane, wafle ryżowe, banany...Ja nawet nie wcinam owoców bo nie przepadam, straszny jest ten stan i bezsilnośćmoże trzeba znaleźć coś zdrowego co możemy i ma dużo błonnika
![]()