reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kochana, ale mowilysmy Ci, żebyś nie robiła dziś bety, tylko dopiero jutro... Tak słabo cokolwiek porównać i bez sensu całkowicie.
Trzymam mocno mocno mocno kciuki. Przecież wciąż jest w normie!

Super, gratulacje ♥️

Ja też mam dziś wizytę i zrobiłam rano betę, bo chcę wiedzieć, na czym stoję. Ale wynik będę mieć około 15 :) a wizytę 16:30
Daj znać jak będziesz miała betę 😃 jaką miałaś poprzednio?

Zrobiłam dzisiaj betę, wynik 1166 przedwczoraj było 495, już jestem spokojna 😍 progesteron 30,1. Będę umawiać się już do lekarza, mam nadzieję że będzie termin już na przyszły tydzień, chciałabym chociaż zobaczyć już ładny pęcherzyk 😊

Dzisiaj 30 dc, około 17 dpo więc wszystko chyba na razie dobrze wygląda 😊

Zrobiłam dzisiaj betę, wynik 1166 przedwczoraj było 495, już jestem spokojna 😍 progesteron 30,1. Będę umawiać się już do lekarza, mam nadzieję że będzie termin już na przyszły tydzień, chciałabym chociaż zobaczyć już ładny pęcherzyk 😊

Piękna beta, napewno będzie coś widać 😊 ostatnio same dobre wieści 😀

Powiedziałabym nawet, że wspaniale 😍 Super przyrost ❤

reklama
No ja już też po wizycie - dostałam najpiękniejszy prezent pod słońcem - bijące serduszko 😍😍😍 Wg OM i wg USG - 6+2, poród zaplanowany na 1 marca 🤩 jestem przeszczęśliwa. Moja kruszynka ma 5.6 mm i piękną pracę serduszka ❤️❤️❤️❤️ na leżance się popłakałam a z okazji urodzin zapłaciłam za wizytę mniej 😂

Załączniki

• IMG_20210708_131531.jpg
    IMG_20210708_131531.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 94

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry