Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałaś sprawdzany progesteron? Brałaś do tej pory duphaston?Dziewczyny u mnie wczoraj wizyta i jak wiecie był zarodek, a dziś plamienie brazowe. Miała któraś? Lekarz kazał wziąść jednorazowo więcej duphastonu i obserwować. [emoji853]
Gratulacje - to naprawdę piękny przyrost!Dziewczyny moja beta przyrosła o 148% i dziś wynosi 802 w 29 dniu cykluMusiałam się pochwalić!
![]()
Ja miałam. Plamienie przeszło po ok 1.5 dnia jak zaczęłam brać duphaston.Dziewczyny u mnie wczoraj wizyta i jak wiecie był zarodek, a dziś plamienie brazowe. Miała któraś? Lekarz kazał wziąść jednorazowo więcej duphastonu i obserwować. [emoji853]
Ja też po 1 wizycie ale wczesna ciąża i nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk i ciałko żółte powinien się pojawić lada dzień następna wizyta za 2 tygodnieGratulacje! Całkiem fajne rozmiary ma twoja kruszynkaI bijące serduszko do tego - chyba nie można wymarzyć nic więcej
![]()
Gratulacje! Całkiem fajne rozmiary ma twoja kruszynkaI bijące serduszko do tego - chyba nie można wymarzyć nic więcej
![]()
We wtorek , jeśli będzie rosła w takim tempie to może już na prawdę coś zobaczę na usgGratulacje - to naprawdę piękny przyrost!A wizytę u lekarza kiedy masz?
Mam to samoIm więcej od Was takich dobrych wiadomości tym bardziej się boję i nie mogę doczekać mojej wizyty![]()
Miałaś sprawdzany progesteron? Brałaś do tej pory duphaston?
Biorę duphaston od początku. 3x1Ja miałam. Plamienie przeszło po ok 1.5 dnia jak zaczęłam brać duphaston.
Może to że względu na wcześniejsze badanie ? Ja w poprzedniej też tak miałam, że dzień po badaniu miałam plamki brązowe i tego nie można było nawet nazwać plamieniem...takie delikatne...i się podobno tak zdarzaBiorę duphaston od początku. 3x1