Marzenaaa12
Fanka BB :)
Tak miałam badania na mutacje i mam Mthfr Pai 1 .mam zaraz po poronieniu włączony acard 75 A od pozytywnego testu clexane 0.4 . I oczywiście metylofoliamy.masz wdrożone jakieś leki?i czy wykonywalas badania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak miałam badania na mutacje i mam Mthfr Pai 1 .mam zaraz po poronieniu włączony acard 75 A od pozytywnego testu clexane 0.4 . I oczywiście metylofoliamy.masz wdrożone jakieś leki?i czy wykonywalas badania?
Ja dopiero 5, ale to już moja druga ciąża i spokojniej podchodzę do wyprawkiObsługa jest kiepska, to fakt.
Właśnie dziś zaczęłam 7A u Ciebie?
Tak byłam na staraczkach udało się po pierwszej miesiączce po poronieniu . Ale pod chodzę to dej ciąży na spokojnie i nikomu jeszcze nie mówiłam że znowu zaszłam. Boję sieGratulacjeChyba Cię kojarzę ze staraczek
![]()
Ja jestem uczulona na to, czy lekarz ma aktualną wiedzę, a u starszych różnie to bywa :/ Chociaż młodzi też są czasem do bani.Ja prywatnie chodzę do takiego 70+ i nie zamieniłabym go na żadnego innego![]()
Właśnie...nigdy nie wiesz na kogo trafisz, ale wolę jednak chodzić prywatnie do mojego bo mam do niego jakieś takie zaufanie i wiem, że jak coś będzie nie tak to nie będzie owijał w bawełnę tylko to powie od razu.Ja jestem uczulona na to, czy lekarz ma aktualną wiedzę, a u starszych różnie to bywa :/ Chociaż młodzi też są czasem do bani.
Ja jeszcze nic nie kupiłam, ale mąż już nawet oczyszczacz powietrza do dziecinnego pokoju kupiłJa dopiero 5, ale to już moja druga ciąża i spokojniej podchodzę do wyprawkiAle w pierwszej ciąży też szybko wszystko kupowałam, chociaż nie aż tak szybko
Największy szał był po połówkowym USG jak poznaliśmy płeć
![]()
Wszystko będzie okTak byłam na staraczkach udało się po pierwszej miesiączce po poronieniu . Ale pod chodzę to dej ciąży na spokojnie i nikomu jeszcze nie mówiłam że znowu zaszłam. Boję sie
Kochana nie nakręcaj się. Wszystko jest napewno dobrze, włącz sobie coś, oderwij myślami i zrelaksuj. Brzuch boli cie tak samo tylko za bardzo wsłuchujesz się w ciało.Ja od rana leżę i przeżywamZastanawiam się, czy jest jeszcze coś, co mogę teraz zrobić. Analizuję każde najmniejsze ukłucie i oczywiście już mam wrażenie, że brzuch mnie boli inaczej niż zwykle...