Wylogowana
Fanka BB :)
Super! Widocznie wtedy wylapals akurat spadek proga. Odpoczywaj i nie stresuj się juzMam już wyniki, trochę szokujące
Progesteron z dziś 37.5, więc był duży skok. Chyba jest dobrze?
Dzięki dziewczyny za wsparcie i konsultacje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Widocznie wtedy wylapals akurat spadek proga. Odpoczywaj i nie stresuj się juzMam już wyniki, trochę szokujące
Progesteron z dziś 37.5, więc był duży skok. Chyba jest dobrze?
Dzięki dziewczyny za wsparcie i konsultacje![]()
Ja tak nie mam ale za to smakują mi tylko pomidory a do picia sok pomidorowyDziewczyny u mnie to dopiero początek ale wy tez macie tak ze ciagle byście jadły ? Jak jest tak teraz to co powiedzieć później![]()
ja tak mamTeż tak macie?![]()
Ja mialam jeszcze wyższe przyrosty, z tego to tylko się cieszyćHej dziewczyny, właśnie odebrałam betę, przyrost miałam ostatnio 148%, a dziś już 170% po 48h. Czy to nie za dużo?
Ja mialam jeszcze wyższe przyrosty, z tego to tylko się cieszyć![]()
Też czuje ciężkość w podbrzuszu , klucie jajników - wszystko codziennie, czasem mniej czasem bardziej. Myślę że to normalne wszystko się rozciągaHej,
jak się czujecie?
Jak samopoczucie?
I jak objawy?
Ja bardzo czuję macicę: przy schylaniu się, przy wstawaniu a nawet przy chodzeniu - czuje że coś tam w podbrzuszu mam twarde - po prostu ją czuję i boli trochę :/ to normalny objaw?
Czuję też kłucie w jajnikach, raz z lewej, za jakiś czas z prawej strony, czasami w ogóle.
Mdłości nie mam, za to dzisiaj trochę nie pasował mi zapach szczypiorku, który ogólnie uwielbiam...
Ja dzisiaj według jednej apki zaczęłam 7 tydzień.
Mam do Was jeszcze pytanie, czy biała gęsta wydzielina to normalne przy progesteronie dopochwowym? Nie ma jej za dużo...
I od paru dni jestem niemiłosiernie śpiąca...Hej,
jak się czujecie?
Jak samopoczucie?
I jak objawy?
Ja bardzo czuję macicę: przy schylaniu się, przy wstawaniu a nawet przy chodzeniu - czuje że coś tam w podbrzuszu mam twarde - po prostu ją czuję i boli trochę :/ to normalny objaw?
Czuję też kłucie w jajnikach, raz z lewej, za jakiś czas z prawej strony, czasami w ogóle.
Mdłości nie mam, za to dzisiaj trochę nie pasował mi zapach szczypiorku, który ogólnie uwielbiam...
Ja dzisiaj według jednej apki zaczęłam 7 tydzień.
Mam do Was jeszcze pytanie, czy biała gęsta wydzielina to normalne przy progesteronie dopochwowym? Nie ma jej za dużo...