reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, jakie suplementy bierzecie? W aptece polecili mi mamadha+ ale tam nie ma np. żelaza. Mam też femibion i chcę brać co drugi dzień. Ale nie wiem czy to nie będzie za dużo Wit. D albo kwasu foliowego... W czwartek idę do lekarza to zapytam też.

Dziewczyny, jakie suplementy bierzecie? W aptece polecili mi mamadha+ ale tam nie ma np. żelaza. Mam też femibion i chcę brać co drugi dzień. Ale nie wiem czy to nie będzie za dużo Wit. D albo kwasu foliowego... W czwartek idę do lekarza to zapytam też.
Żelazo jeśli nie ma niedoborów nie jest polecane w ciąży, na własną rękę nic oprócz witaminy d i kwasu foliowego bym nie brała na Twoim miejscu póki nie skonsultujesz tego z lekarzem.

reklama
Ja biorę Prenatal Duo, ale nadal karmię. Sprawdź sobie artykuł Pana Tabletki na temat suplementacji w ciąży ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry