Ja bym nie ryzykowała ewentualnymi przebarwieniami skóry.Co myślicie na temat opalania się w ciąży?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym nie ryzykowała ewentualnymi przebarwieniami skóry.Co myślicie na temat opalania się w ciąży?
no od 2 lat jestem na diecie z niskim IG tzn jem tylko produkty z maki pelnoziarnistej , nie jem nic co zawiera cukier .. slodkie rzeczy robie sama w domu na erytroluA teraz masz jakąś specjalną dietę w ciąży? Ja niestety przy mojej pracy i stresie jadłam jeden posiłek może 2.... często się orientowałam o 16 że jeszcze nic nie zjadłam. Jak mnie po tym złapał covid w październiku to ledwo funkcjonowałam- musiałam zrezygnować z pracy I leczyłam się na serce 4 miesiące. Mogłam tylko 1 emerycki spacer dziennie. Jadłam już wtedy 3 posiłki dziennie (i dalej jem) ale nie chudłam zwłaszcza że nie mogłam się przemęczać. Podziwiam cię ogromnie! I gratuluję ogromnego wysiłku jaki dokonałaś ❤
Ja czekam na L4 jak na zbawienie żeby mieć czas na spacery i gotowanie lekkich posiłków. W nowej pracy też mamy zapieprz...
Mama ginekolog też o tym pisała , nie ma sensu przykrywać brzucha , jak już to gloweNie ryzykowała bym. A jeśli już to zasłaniaj brzuch i smaruj się kremami z wysokimi filtrami.
Nie będę się opalała, pytam co myślicie z ciekawościNie ryzykowała bym. A jeśli już to zasłaniaj brzuch i smaruj się kremami z wysokimi filtrami.
Ja zamierzam zrobić test Sanco, testują w laboratorium w Warszawie i wyniki są do 5 dniteż myślałam o Nifty Pro
Hej hej,witam się z Wami [emoji7]
Może zechcecie się pochwalić waszymi wynikami z bety? Osobiście z dnia dzisiejszego (14dpo) i wynik 14mIU/ml. Strasznie się boje,że to coś za mało..
Mój bladzioch z dzisiaj [emoji3590]
Sprawdź przyrost za 48h, jeden wynik o niczym nie świadczy ale po cichu gratulujeHej hej,witam się z Wami
Może zechcecie się pochwalić waszymi wynikami z bety? Osobiście z dnia dzisiejszego (14dpo) i wynik 14mIU/ml. Strasznie się boje,że to coś za mało..
Mój bladzioch z dzisiaj![]()