J
julianap
Gość
Do 14 tygodnia są wykonywaneDo którego tygodnia trzeba zrobić prenatalne? Jakie to u was koszty?[emoji846]
U mnie kosztuje test pappa 200 zł i usg prenatalne 350 zł. W każdym mieście pewnie inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Do 14 tygodnia są wykonywaneDo którego tygodnia trzeba zrobić prenatalne? Jakie to u was koszty?[emoji846]
Ja z tym nifty, to muszę dla swojego zdrowia psychicznego teraz. Pewnie bym nie robiła, ale poprzednia ciąża mi właśnie źle wyszła na badaniach prenatalnych, więc nie chce się i teraz stresować wynikami. Zwłaszcza ewentualną biochemią i tymi statystykamiTeż myślałam nad NIFTY, ale stwierdziłam, że jednak odpuszczę jeśli prenatalne wyjdą dobrzeCo do określania płci na pierwszym prenatalnym to podchodzę do tego z dużym dystansem, na połówkowych można już mieć pewność, bo narządy rozrodcze są wykształcone
![]()
Do końca sierpnia jest promka i nifty pro kosztuje 2 tysDo 14 tygodnia są wykonywane
U mnie kosztuje test pappa 200 zł i usg prenatalne 350 zł. W każdym mieście pewnie inaczejA badanie genetyczne typu Nifty to około 2500-3000 tyś.
W takiej sytuacji zupełnie Ci się nie dziwięJa z tym nifty, to muszę dla swojego zdrowia psychicznego teraz. Pewnie bym nie robiła, ale poprzednia ciąża mi właśnie źle wyszła na badaniach prenatalnych, więc nie chce się i teraz stresować wynikami. Zwłaszcza ewentualną biochemią i tymi statystykami![]()
Si pamiętam, bo już się nawet tam na nią zgłosiłamDo końca sierpnia jest promka i nifty pro kosztuje 2 tys![]()
Generalnie nie powinno się tak robić, bo wynik może być zakłamanyDziewczynyczy nie ma różnicy jest 1 betę zrobię np w Alabie a 2 betę w laboratorium Zip? Czy przyrost bety nie będzie zakłamany? Muszę zmienić laboratorium bo w Alabie czeka się 2 dni a w zipie 3 h
w piatek o 12 mam lekarza a w czwartek muszę pobrać krew więc nie zdążą mi wyniki przyjść
![]()
ja mam najpóźniej tego samego dnia do 22Myślicie, że jak dziś zrobię badania krwi po 15:00 To na wizytę jutro o 13:00 będę miała wyniki z luxmedu?
Ja tez mam 31 lat i pierwsza ciaza.Ja mam 31 i jak wszystko będzie dobrze, to będzie to moje pierwsze dziecko. Myślałam, że będę tutaj najstarsza i to w pierwszej ciąży![]()
Niestety będę musiała bo wczorajsze wyniki będą dziś wieczorem więc jak zrobię badania jutro to będą w piątek wieczorem a o 12 mam ginekologaGeneralnie nie powinno się tak robić, bo wynik może być zakłamanyale jak musisz, to zrób... Jak wyjdzie dziwnie mało albo dziwnie dużo, to pewnie będzie wina zmiany labu...