patpat95
Fanka BB :)
Ja też już wariuje, nie wiedziałam że tak długo się czeka... Poszłabym gdzie indziejO kurcze to długo, ja na szczęście w tym samym dniu miałam oba wyniki inaczej bym chyba zwariowała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też już wariuje, nie wiedziałam że tak długo się czeka... Poszłabym gdzie indziejO kurcze to długo, ja na szczęście w tym samym dniu miałam oba wyniki inaczej bym chyba zwariowała![]()
Ja też mam jutro wizytę i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku zwłaszcza że to moja pierwsza wizyta. Na dodatek mam nudności i wymioty z ranaDla mnie najgorsze będzie jutrzejsze, ostatnio nie doczekałam serduszka a jutro powinnam je zobaczyć... jak nie zemdleje to będzie cud
Który tc ? Jak iść do lekarza z wymiotamiJa też mam jutro wizytę i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku zwłaszcza że to moja pierwsza wizyta. Na dodatek mam nudności i wymioty z rana
Ja jestem szczupła (51 kg) i też mam ten problem. Nie mogę się załatwić często chociaż czuję, że by się przydałoJa też tak mam, mam 2 drzemki w ciągu dnia taki po 1h. Jak chodzę po schodach to sapie :/ i w ogóle mam problemy z zaparciami. Nie mogę się wypróżnić, jem śliwki, pije wodę i nic nie pomagaboje się że bardzo przytyje w ciąży.. kilka dni temu ważyłam już 75.5 kg przy wzroście 171 cm
poza tym nie mam jak spacerować, bo w dzień jest upał i lekarka zabroniła wychodzić mi na dwór jak jest gorąco, a wieczorem ledwo żyje, bo jestem taka zmęczona i śpiąca.
Rano nie mam apetytu bo mnie mdli...
Ja byłam u gin. Wypisał mi skierowania na multum badań i skiero na usg![]()
Także 27.07 mam usg potwierdzające i od razu dostanę skierowanie na usg 1 trysmestru. Następna wizyta dopiero 31.08, bo mój lekarz ma urlop [emoji85]
@ilonaz super! Cieszę się [emoji7]
@Cukierkowa20pare u mnie tylko mdłościNie mam bólu brzucha i bólu piersi jak w pierwszej ciąży, także oby tak dalej [emoji85]
Na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki!Dla mnie najgorsze będzie jutrzejsze, ostatnio nie doczekałam serduszka a jutro powinnam je zobaczyć... jak nie zemdleje to będzie cud
Polecam lactulosumJa jestem szczupła (51 kg) i też mam ten problem. Nie mogę się załatwić często chociaż czuję, że by się przydałoPrzez to brzuch mam napompowany i ciągle mi burczy coś. Jem śliwki i morele suszone, no ale dzień jest ok, a dzień znowu źle. Jutro mam wizytę to zapytam czy coś mogę z tym zrobić. Już boję się cokolwiek jeść, żeby nie pogorszyć. I do tego mnie muli...
Morfologia ogolna, glukoza, kiła/vdrl, tsh, hcv przeciwciała, HIV ag/ab(combo), mocz ogólny, toksoplazmoza IgG, toksoplazmoza IgM i różyczka IgGNa jakie badania cię skierowała?[emoji846]
Na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki! [emoji3590]
Polecam lactulosumtylko uprzedzam! Jest w cholerę słodki [emoji14]
Morfologia ogolna, glukoza, kiła/vdrl, tsh, hcv przeciwciała, HIV ag/ab(combo), mocz ogólny, toksoplazmoza IgG, toksoplazmoza IgM i różyczka IgG
I do tego oznaczenie grupy krwi [emoji16]
Końcówka 8tc wg apki 7+5. Mam nadzieję, że jutro nie będzie tak źle z rana, ale ostatnimi dniami jest masakra jakaśKtóry tc ? Jak iść do lekarza z wymiotami [emoji16] hardcore [emoji16]