Małasyrenka
Fanka BB :)
Dzidziuś ma 6,7 mm, serce bije 124/min 
wiek ciąży z USG pokrywa się idealnie z OM, ale nie zapytałam na kiedy termin mam
Za tydzień mam przyjść z wynikami badań to dostanę kartę ciąży. Cieszę się, że wszystko ok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperDzidziuś ma 6,7 mm, serce bije 124/mintermin z USG pokrywa się idealnie z OM, ale nie zapytałam na kiedy termin mam
Za tydzień mam przyjść z wynikami badań to dostanę kartę ciąży. Cieszę się, że wszystko ok
![]()
GratulujeDzidziuś ma 6,7 mm, serce bije 124/minwiek ciąży z USG pokrywa się idealnie z OM, ale nie zapytałam na kiedy termin mam
![]()
Jak zaniosę wyniki badań to pewnie też będę miała za miesiąc kolejnąKurcze, Wy wszystkie macie wizyty tak często (co tydzień, dwa)? Ja mam za miesiąc, chyba że coś będzie się działo. W sumie to dla mnie sensowne, skoro ciąża przebiega fizjologicznie, ale chyba jestem jedyną prócz dziewczyn za granicą.
W poniedziałek beta 39.02 dzisiaj 109 pojawil sie ból brzucha i brazowe plamienie na poczatku myslalam ze @... Dzisiaj jest 4+7 lekarz mowi ze okej i na spokojnie.. Czy ktoras z was tez ma takie plamienia? Biore Duphaston 3x1 od 28dc.Czemu za tydzień powtórka bety? To strasznie niediagnostyczne. I tak nie da się sprawdzić, czy jest przyrost prawidłowy czy nie... Przyrost sprawdza się tylko i wyłącznie co 48, ewentualnie co 72h... Lekarz Ci tak kazał? Po tygodniu to wiadomo tylko, czy rośnie czy nie, ale nie wiadomo, czy rośnie prawidłowo... Bez sensu trochę. To już lepiej się nie stresować i nie robić chyba.
Trzymam kciuki! Jestem ciekawa, ile z Was urodzi w moje urodzinyJa na pewno nie, bo mam termin dużo za wcześnie. Ale Ty masz szansę
![]()
![]()
![]()
Ja wyniki mam wysłać MMSemJak zaniosę wyniki badań to pewnie też będę miała za miesiąc kolejną![]()
No to pięknieDzidziuś ma 6,7 mm, serce bije 124/minwiek ciąży z USG pokrywa się idealnie z OM, ale nie zapytałam na kiedy termin mam
![]()
Jedna apka mi tak pokazywała, a druga 6+5 i z USG jest 6+5. Preglife źle pokazuje. Aaaa i jednak mam na zdjęciu termin porodu, 6 marca.No to piękniegratuluję
skończyłaś już 7 tydzień tak?![]()
Ja mam teraz za 2 tyg bo wyniki a potem zapewne co 3 tyg będę mieć.Kurcze, Wy wszystkie macie wizyty tak często (co tydzień, dwa)? Ja mam za miesiąc, chyba że coś będzie się działo. W sumie to dla mnie sensowne, skoro ciąża przebiega fizjologicznie, ale chyba jestem jedyną prócz dziewczyn za granicą.