iza_rz_97
Fanka BB :)
Który tydzień?[emoji16] Gratuluję [emoji3590][emoji3590][emoji7][emoji7]
Miałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko [emoji4]
Ja w pierwszej ciąży miałam kosmetyki przeciw rozstępom z serii Palmer's i nawet jeden rozstęp mi nie wyszedł.Dziewczyny, mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział żeby zaczęła sparować brzuch, pośladki i uda żeby zapobiec rozstępom.
Czy macie jakiś sprawdzony krem, balsam na rozstępy?
PS. Dodam że to moja pierwsza ciąża a rozstępy mam od dzieciństwa mimo że jestem szczupła więc moje ciało jest bardzo podatne![]()
Szczotkowałam sie w poprzedniej ciąży i w połogu. Ginekolog nie widział przeciwskazań.Myślisz, że to bezpieczne w ciąży? Też szczotkowałam ciało, ale przestałam, bo wydaje mi się, że w trakcie ciąży to niewskazane.
Nie wolno w 3 trymestrze, żeby nie wywoływać skurczy. Oglądam relacje dziewczyn z Lullalove i tam wszystko tłumaczaMyślisz, że to bezpieczne w ciąży? Też szczotkowałam ciało, ale przestałam, bo wydaje mi się, że w trakcie ciąży to niewskazane.
Kochana zajrzyj do dziewczyn z Lullalove na fb albo instagrama od nich właśnie zamawiam szczotki i kosmetykiCzym szczotkujesz ciało? Nie wiem za bardzo o co chodzinie robiłem nigdy żadnych zabiegów na ciało bo mi to nie było potrzebne
![]()
To będziemy miały podobne terminyJak wszystko bedzie dobrze to końcówka marca![]()
Dziękuję za odpowiedzi związane z pielęgnacja w trakcie ciąży. Poczytam sobie o kosmetykach które wymieniłyście. Jednak wolę coś robić niż nic nie robić i później mieć do siebie pretensje ze mam rozstępy
[emoji16][emoji8][emoji6]
Mam jeszcze jedno pytanie związane z suplementacją, aktualnie biorę PRENATAL UNO i teraz się zastanawiam jak to jest w tymi kwasami DHA. Czy Wy je bierzecie dodatkowo? Czy to jest potrzebne? [emoji6]
Ja biorę, w pierwszej ciąży też brałam. Wspomagają rozwój mózgu, układu nerwowego, uważam, że są istotne. Synkowi podawałam też po zakończeniu karmienia piersią.Dziękuję za odpowiedzi związane z pielęgnacja w trakcie ciąży. Poczytam sobie o kosmetykach które wymieniłyście. Jednak wolę coś robić niż nic nie robić i później mieć do siebie pretensje ze mam rozstępy
Mam jeszcze jedno pytanie związane z suplementacją, aktualnie biorę PRENATAL UNO i teraz się zastanawiam jak to jest w tymi kwasami DHA. Czy Wy je bierzecie dodatkowo? Czy to jest potrzebne?![]()
Ja biorę mama DHA premium bo on już ma kwasy omegaDziękuję za odpowiedzi związane z pielęgnacja w trakcie ciąży. Poczytam sobie o kosmetykach które wymieniłyście. Jednak wolę coś robić niż nic nie robić i później mieć do siebie pretensje ze mam rozstępy
Mam jeszcze jedno pytanie związane z suplementacją, aktualnie biorę PRENATAL UNO i teraz się zastanawiam jak to jest w tymi kwasami DHA. Czy Wy je bierzecie dodatkowo? Czy to jest potrzebne?![]()