Alexz89
Fanka BB :)
My mamy na razie żółte światło. Niby możemy delikatnie ale mamy bardzo uważać żeby nie szaleć.Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mamy na razie żółte światło. Niby możemy delikatnie ale mamy bardzo uważać żeby nie szaleć.Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie![]()
Mamy taka sama betePrzyszedł wynik dzisiejszej bety - 4528 mIU/ml.
W środę idę powtórzyć.
Jestem 8 dni po spodziewanym okresie.
Tydzień temu 12 lipca było 272,70
W środę 14 lipca - 649,50.
Gdyby nie prośba mojego ginekologa, to na pewno bym nie powtarzała bety drugi raz. To dla mnie za bardzo stresujące![]()
Trzymam kciuki, jestem ciekawa czy będą podobneSuperciekawe czy moja też będzie podobna - zeszłotygodniowe miałyśmy na podobnym poziomie
ja jeszcze z 2 godziny na mój wynik poczekam. Wiem co czujesz ja się dziś na niczym skupić nie mogę czekając na te wyniki
5+3Mamy taka sama betektory masz dzisiaj dzien ? U mnie 5+2
Ja mam fazę na lody kaktusDziewczyny, czy wy tez macie teraz taka ochote na sledzie? Jak nie zjem chociaz raz dziennie pikantnego sledzika to jestem choraAle moj maz byl wczoraj lepszy... zjadl na kolacje sledzie i poprawil czekolada z orzechami
![]()
O matko...też mam na nie ochotę. Obowiązkowo muszą być w lodówceJa mam fazę na lody kaktusmąż już kupuje hurtowo
![]()
Kurcze ja nie lubię śledzi, ale ogólnie apetyt mam na wszystko i co chwilę czuję się głodnaDziewczyny, czy wy tez macie teraz taka ochote na sledzie? Jak nie zjem chociaz raz dziennie pikantnego sledzika to jestem choraAle moj maz byl wczoraj lepszy... zjadl na kolacje sledzie i poprawil czekolada z orzechami
![]()