skorpion21
Fanka BB :)
Hej Wam
ja dziś po wizycie u lekarza i mogę odetchnąć z ulgą. Wszytsko dobrze się rozwija, serduszko ładnie biło. Wg OM i wg USG 6+2, czyli termin na 12 marca 

kolejna wizyta 30 sierpnia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczęłam czytać,ze może to oznaczać ciążę zasniSpokojnieJa 5+2 beta ponad 14 000, progesteron 25.
Jeśli cie wizyta ma uspokoić to oczywiście idź ale póki co to bądź spokojna. Plamienia mogą być od progesteronu chyba że uprawialiście seks to też od tego. Plamienia nie muszą oznaczać nic złego. Beta może oznaczać również bliźniaki![]()
DziękiSpokojnieJa 5+2 beta ponad 14 000, progesteron 25.
Jeśli cie wizyta ma uspokoić to oczywiście idź ale póki co to bądź spokojna. Plamienia mogą być od progesteronu chyba że uprawialiście seks to też od tego. Plamienia nie muszą oznaczać nic złego. Beta może oznaczać również bliźniaki![]()
Dziewczyny, ciałko żółte i pęcherzyk żółtkowy to nie to samo. A sformulowanie ciałko żółtkowe jest niepoprawne. Tak sie z nudow czepiamJa czasem z rozpedu mowie pecherzyk zolciowy
![]()
Oj kochana pierwszy największy błąd- za dużo czytaszZaczęłam czytać,ze może to oznaczać ciążę zasni
Dziękitroszkę mnie pocieszylas
ale tak sie nakrecilam ,ze moze to oznaczac min. zasniad ,ze zaczęłam histerycznie szukać lekarza i udalo mi sie umowic wizytę na piątek do dobrego prywatnego ginekologa ,zobaczę co powie i zdam pozniej relację
U mnie ostatnia miesiączka 11.06. Pierwsza beta (teoretycznie 14 dni po owulacji) 14dpo-14mIU, 16dpo-24, 18dpo-42 i testy bardzo blade wychodziły. Stawiam,że coś z deczka się przesunęło. Miałam odpuścić testowanie i betę,ale siła wyższa...10.06 mialam @. Pierwsza beta 28 dc wyszla 8.21 cztery dni pozniej bylo 39.03 i trzy dni pozniej 109
Ponad miesiąc czekania? Nie dałabym radyHej Wamja dziś po wizycie u lekarza i mogę odetchnąć z ulgą. Wszytsko dobrze się rozwija, serduszko ładnie biło. Wg OM i wg USG 6+2, czyli termin na 12 marca
kolejna wizyta 30 sierpnia
![]()
Ja też nie robiłam bety. Sama się dziwię, bo przy każdej ciąży robiłam.chyba jestem jedyną która nie robila bety![]()
A jaki masz?ja w domu mam detektor tetna i juz w panice chcialam go wypribowac ale na szczescie baterie sie wyladowaly
w poprzedniej ciazy w 10tc juz slyszlaam serduszko ale teraz ledwo 9 zaczynamwiec na pewno za wczesnie zeby cos wysluchac
WitamyHej, jestem 4+1, dzisiejsza beta 244,22
Termin z aplikacji ciąża+ - 27.03
Piękne kreski! Trzymam kciuki i powodzenia! [emoji4]U mnie ostatnia miesiączka 11.06. Pierwsza beta (teoretycznie 14 dni po owulacji) 14dpo-14mIU, 16dpo-24, 18dpo-42 i testy bardzo blade wychodziły. Stawiam,że coś z deczka się przesunęło. Miałam odpuścić testowanie i betę,ale siła wyższa... [emoji85]Test z dzisiaj około 16