• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lubię Cię, więc nie chce wchodzić w dyskusję ❤️ Wierzę w naukę i medycynę. Nie będę tutaj tłumaczyć, bo wystarczy wejść chociażby na stronę "Szczepienia rozwiewamy wątpliwości" żeby znaleźć wiarygodne informacje od prawdziwych specjalistów.
Ja też wierzę w naukę i zgodne ze sztuką nauk medycznych to nie jest. Wszystko jest w trybie warunkowym a co gorsza są leki które działają i pomagaja a są zakazane odkąd się covid pojawił. kto ma natomiast zarobić ten zarabia... Polecam obejrzeć konferencje niezależnych lekarzy. Jak ktoś chce niech do mnie napisze to podeślę linka , można się na prawdę zdziwić :( też Cie lubię i nie chce się kłócić bo ten temat zawsze dzieli ludzi hehe a nie o to tu chodzi. 🤍

Dziewczyny, a uzywa ktoras z was domowego ipl do depilacji? Uzywam od roku, zdzialal cuda i przykro mi, ze musze odstawic. Myslicie, ze jest jakiekolwiek ryzyko, ze moze zaszkodzic dziecku? Z bikini bym teraz nie ryzykowala, ale nogi albo pachy? Nie widze racjonalnego powodu do rezygnacji z tych zabiegow szczerze mowiac, a wszyscy jak jeden maz odradzaja.

Na 9.40

Niee becikowe 1000 zł dają wszystkim, bez względu na dochody. Dzwoniłam już dawno do gminy i pytałam. Są tylko jeszcze jakieś becikowe samorządowe czy jakoś tak, ale nie u wszystkich, i tam już musisz mieć odpowiednio niski dochód
Na becikowe jest prob 1922 ba osobę, ale są gminy ktore ze swojego budżetu wypłacają drugie. I wtedy zasady ustala już sobie gmjna sama.

reklama
Dziewczyny, a uzywa ktoras z was domowego ipl do depilacji? Uzywam od roku, zdzialal cuda i przykro mi, ze musze odstawic. Myslicie, ze jest jakiekolwiek ryzyko, ze moze zaszkodzicTeż dziecku? Z bikini bym teraz nie ryzykowala, ale nogi albo pachy? Nie widze racjonalnego powodu do rezygnacji z tych zabiegow szczerze mowiac, a wszyscy jak jeden maz odradzaja.
Też używałam i niestety nie skończyłam zabiegów😛 Odstawiłam na czas ciąży i później karmienia. Wolę nie ryzykować. Wszędzie piszą żeby nie korzystać w tym czasie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry