reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jest jakis powod, dla ktorego nie chcesz suplementowac kwasow omega 3?
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Dziewczyny siedzę pod gabinetem i jestem przerażona... Trzymajcie kciuki i wysyłajcie do mnie pozytywną energię, potrzebuje ✨🤍
Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)

reklama
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)
Myślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą 😊

Odpuść już sobie, bo jeśli nie zauważyłaś, to ja nie zamierzam z Tobą dyskutować. Tyle osób już powiedziało, żeby skończyć tu ten temat, a Ty usilnie próbujesz go ciągnąć dalej.
@Otylia. Jak chcesz dalej ciągnąć temat to jest inne forum od tego i dalej tam sobie pisz.
No tak mam inne zdanie to trzeba się mnie pozbyć. Żegnam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry