reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do apetytu to też go niemam, na początku nawet miałam lekka zgage ale już przeszła teraz tylko ból piersi, chodzenie do WC częstsze niż wcześniej i ból w dole brzucha czasami

reklama
U mnie na szczęście mdłości i wymioty pomału odpuszczają. Z 8,5 mies maluchem jest co robić, na dodatek średnio mi śpi w dzień, więc zbytnio czasu nie mam. Wizytę mam za tydzień, wtedy też zostanie założona karta ciąży, bo będą wyniki badań.

@Elena91
Będziemy mieć zamknięty wątek, ale to musimy poczekać a główna adminka go utworzy. Dostęp będą miały tylko osoby z listy :)
Dokładnie😊
Poniżej aktualna lista. Sprawdźcie, czy jesteście i jak Was nie ma, a chcecie być w prywatnym wątku, to piszcie 😀😊
julianap
Lili 088
HeeyHeeey
ilonaz
mawis
babydust
stillgrey213
Marzenaaa12
marma53
Iskra87
Sollina
skorpion21
Nelaton
Milostka
marma53
EmiliaL
hania4899
godzbal
Paula55
Gabi99
Martuha
agabaj92
Małasyrenka
Elena91
developerka
Liana93
Wronka1
iza_rz_97
blanny
Sisinek
Gość1995
Poplątana9
patpat95
Travel92
Alanyaaa
JustLillD
Lytomka
Asjunia
Mikifyful
PaulaSz02
Weroniika_x
Alexz89
sylwia210295
Cukierkowa20pare
OsnowaM
Ania20719
smerfetka90
Wiolcia_6
Smerfetka94
majka89
mawis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli liczymy miesiące od pierwszego dnia ostatniej @, tak jak się lovzy na ogół tygodnie, to wychodzi na to, że poród wypada w 10 miesiącu. To jest trochę niepoprawne, dlatego lepiej jest liczyć miesiące od prawdopodobnego dnia ovu, czyli 9 tydzień ciąży, to w rzeczywistości 7 tydzień od zapłodnienia, a zatem 2 miesiąc.
Ale NIKT z lekarzy tak nie liczy zawsze jest od owulacji + 2 tygodnie

Ale Baran! Mnie lekarz powiedział że pewnie wczesna ciąża i mam przyjść później. I rzeczywiście była wczesna. Obecnie jestem 7+1 a pusty pęcherzyk przechodziłam tydzień temu w poniedziałek.
Czekam na wiadomość od ciebie po kolejnej konsultacji.
Właśnie byłam dzisiaj już na pierwszych badaniach bety i teraz muszę tylko czekać na wynik, a w piątek mam powtórkę.

Dokładnie😊
Poniżej aktualna lista. Sprawdźcie, czy jesteście i jak Was nie ma, a chcecie być w prywatnym wątku, to piszcie 😀😊
julianap
Lili 088
HeeyHeeey
ilonaz
mawis
babydust
stillgrey213
Marzenaaa12
marma53
Iskra87
Sollina
skorpion21