smerfetka90
Fanka BB :)
Też mam 10 ale co to oznacza dowiem się 30.07
Wyczytalam na innym forum zeby duzo wody pić i faktycznie dieta uboga w weglwodany.Ja robiłam glukoze i mam w normie więc to raczej nie cukrzyca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam 10 ale co to oznacza dowiem się 30.07
Wyczytalam na innym forum zeby duzo wody pić i faktycznie dieta uboga w weglwodany.Ja robiłam glukoze i mam w normie więc to raczej nie cukrzyca
to bardzo dobrzeMam nadzieję, że i u mnie i u Ciebie będzie wszystko dobrze.
O nospie mój lekarz nic nie mówił. Końskie czyli 4x3 duphaston i 3x1 luteina.
Przy takiej wartości nie ma mowy o cukrzycyJa robiłam glukoze i mam w normie więc to raczej nie cukrzyca
Mi zaczęła się bardzo przetłuszczać i teraz jeszcze koszmarnie wysypało mnie na całych plecachDziewczyny a jak z waszą cerą ? Bo ja dostałam taki wysyp na twarzy i karku ze szok pełno małych wyprysków A nigdy nic nie miałam
Nie stresuj się ja mam dziś 7988Dziewczyny ja zwariujeze względu na prośbę mojego gina powtórzyłam w tym tygodniu betę. A więc:
19 lipca - 4528
21 lipca - 8003 przyrost po 48h tylko 74%
Gdzie tydzień wcześniej wartości były następujące:
12 lipca - 272
14 lipca - 649 przyrost po 48h 143%
Dzisiaj jest 5+5, wiem, że wynik i tak mieści się w normie, ale martwię się, że przyrost jest za niski i oczywiście wmawiam sobie najgorsze
W dodatku robiłam przy okazji morfologie krwi, wyszły mi podwyższone leukocyty (norma wg labo do 10,04 ja mam 11,31), neutrofilie (norma do 7 ja mam 8,08) i eozynofile (norma od 1-6 ja mam 0,8 są za ciut za niskie) reszta wyników w normie.
Ech dopiero początek, a ja już wariuje...
A w jakich dawkach brałaś nospę? W sumie to rozkurczowe.. mogłoby coś pomócto bardzo dobrze
ja bym nospa tez nie pogardzila w takiej sytuacji ale co do nospy sa obecnie podzielone zdania aczkolwiek moje dzieci na ciazach w ktorych duzo nospy bralam i dzieci zdrowe![]()
Ufff super, że się odezwałaś bo miałam do Ciebie pisaćNie stresuj się ja mam dziś 7988w poniedziałek bylo 4876.będzie dobrze, musi być
![]()
normalnie bralam 3x1 nospy forte jak bylo bardzo zle to sporadycznie bralam podwojna dawkeA w jakich dawkach brałaś nospę? W sumie to rozkurczowe.. mogłoby coś pomóc
a czemu po prostu sie nie polozyc i nie zdrzemniesz jak jestes zmeczonaDziewczyny, nie mogę już na siebie patrzećCiążowo, poza piersiami, naprawdę niewiele mi dolega, ale to zmęczenie mnie rozwala. Właśnie zobaczyłam, że mam dosłownie siną skórę pod oczami. Jestem tak padnięta, że ledwo sklecam zdanie. Dziś zaczęłam przygotowywać obiad i musiałam odpuścić, nic nie zrobiłam, bo nie miałam siły ustać na nogach
No ale te oczy najgorsze, każdego dnia jest coraz gorzej. Macie może na to jakiś sposób? Używam niby super kremu pod oczy, ale na te sińce nie działa! Co w ogóle zrobić z tym zmęczeniem, skoro kawa odpada??