Smerfetka94
Fanka BB :)
Idę na 10.00, ale znając jego opóźnienie to wejdę pewnie około 12.00,13.00A o której masz wizytę? Powoli staram się nadrabiać co pisałyście
Jeszcze idę z moją małą modelką... Jak ja z nią wytrzymam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę na 10.00, ale znając jego opóźnienie to wejdę pewnie około 12.00,13.00A o której masz wizytę? Powoli staram się nadrabiać co pisałyście
O to faktycznie spore opóźnieniaIdę na 10.00, ale znając jego opóźnienie to wejdę pewnie około 12.00,13.00
Jeszcze idę z moją małą modelką... Jak ja z nią wytrzymam![]()
On tak zawsze. Nie rozumiem jak Wogole funkcjonuje. Przyjmuje od 6.00, pomiędzy jeszcze pilne przypadki i siedzi tak czasem nawet do 1.00O to faktycznie spore opóźnieniaja idę na 17:45.
A ile mała modelka ma lat?![]()
Ło to faktycznie można podziwiać te funkcjonowanieOn tak zawsze. Nie rozumiem jak Wogole funkcjonuje. Przyjmuje od 6.00, pomiędzy jeszcze pilne przypadki i siedzi tak czasem nawet do 1.00
Ale on duuzo duuuzo gada, usg tak samo długo robi. Jeździ tam i jeździ..
6. Buntowniczka... Z wyglądem aniołka![]()
Dlatego idę rano żeby jeszcze miał dobre oczy i mi dzidziolka zauważyłŁo to faktycznie można podziwiać te funkcjonowanie
Ale ma super długie włosy![]()
Dziękuje;D a o co chodzi z tą grupą prywatną? Czemu nie możemy tutaj zostać?Dodałam Cię już wczesniej do swojego notatnika, ale tu w poście zapomniałam wpisać![]()
DziękujęSmerfetka94 śliczna córeczkaa ja się już stresuje coraz bardziej
![]()
Lekarz przyjmuje od 9 jak będę 1 w kolejce to szybko wyjdęDziękuję
A bo Ty też wizyta. O której masz?
O kurcze. To już niedługo.Lekarz przyjmuje od 9 jak będę 1 w kolejce to szybko wyjdę