Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiadomośćJestem po wizyciewszystko ok, jest już pęcherzyk żółtkowy, na zarodek trochę za wcześnie ale spodziewałam się tego. Aczkolwiek lekarz mi pokazał gdzie wg niego zarodek się lada moment pojawi. Wg usg to 5+6 tc więc o 1 dzień pomyliłam się z owulacją. Kolejna wizyta po moim powrocie z urlopu -12.08 ale nie u mojego gin tylko jego kolegi. O ile oczywiście wytrzymam tyle i nie podjadę na usg w czasie urlopu
![]()
Jak się go zapytałam o który to tydz wg miesiączki i w ogóle to mówi tak 5-6 t5-6.... To nic nie mierzył??
Super wiadomośćJestem po wizyciewszystko ok, jest już pęcherzyk żółtkowy, na zarodek trochę za wcześnie ale spodziewałam się tego. Aczkolwiek lekarz mi pokazał gdzie wg niego zarodek się lada moment pojawi. Wg usg to 5+6 tc więc o 1 dzień pomyliłam się z owulacją. Kolejna wizyta po moim powrocie z urlopu -12.08 ale nie u mojego gin tylko jego kolegi. O ile oczywiście wytrzymam tyle i nie podjadę na usg w czasie urlopu
![]()
Bez sensu lekarz..Jak się go zapytałam o który to tydz wg miesiączki i w ogóle to mówi tak 5-6 t
Ja też mam wizyty co miesiąc, damy radęHej ja po wizycie. Jest tak : pęcherzyk jest na razie jeszcze malutki a ciąża wygląda na kilka dni mlodsza no i to tylea następna wizyta dopiero 20.08 bo mają urlop! Ja oszaleje do tego czasu!
A no i jeszcze mały torbiel na prawym jajniku ale mówiła że się wchłonie
Świetna woadomośćJestem po wizyciewszystko ok, jest już pęcherzyk żółtkowy, na zarodek trochę za wcześnie ale spodziewałam się tego. Aczkolwiek lekarz mi pokazał gdzie wg niego zarodek się lada moment pojawi. Wg usg to 5+6 tc więc o 1 dzień pomyliłam się z owulacją. Kolejna wizyta po moim powrocie z urlopu -12.08 ale nie u mojego gin tylko jego kolegi. O ile oczywiście wytrzymam tyle i nie podjadę na usg w czasie urlopu
![]()
Dziwne bo jak robisz USG to ginekolog od razu mierzy pęcherzyk lub zarodek i wylicza od razu wiek ciąży.Jak się go zapytałam o który to tydz wg miesiączki i w ogóle to mówi tak 5-6 t