SymfoniaSerca
Fanka BB :)
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzieńTez mam tylozgieciei tez kolejna wizyta za tydzien
Oby ten czas szybko zlecial.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzieńTez mam tylozgieciei tez kolejna wizyta za tydzien
Oby ten czas szybko zlecial.
Ja za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekaćnie martw się u mnie jest podobnieniby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie
chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrze
Pierwszą betę robiłam juz 6 dni przed terminem okresu i powtarzalam juz wielokrotnie -ręce mam już jak zawodowy narkoman i w najblizszym czasie raczej nie powinnam robic więcejWysokie przyrosty??
Kiedy robiłaś pierwsza betę? W środę, dobrze kojarzę?
Dziewczyny, czy dobrze rozumiem, że 6 tydzień od miesiączki to jeszcze za wcześnie, żeby zobaczyć cokolwiek na usg?
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mmByłam 10dni temu i był dosłownie tyci pęcherzyk okolo1mm miał. Martwię się że coś nie tak jest![]()
No coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowyA u ciebie było już widać zarodek? Wybacz niepamietam![]()
ciesz się że już za tydzieńJa za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekać![]()
Ja oglądam,może wydaje się o wiele za wcześnie,ale znając mnie zajmie mi to parę miesięcyDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mm
To może i ja mam jeszcze szansę że będzie okNo coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowy