Asjunia
Fanka BB :)
Ja mam juz wybrany od poprzedniego roku mam nadzieje, ze tym razem sie uda i go w koncu kupieDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam juz wybrany od poprzedniego roku mam nadzieje, ze tym razem sie uda i go w koncu kupieDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()
Jasne, że takTo może i ja mam jeszcze szansę że będzie oknic nie zrobię trzeba poczekać
Dziś podobno 5+6dni! Ale super!!! A jak się czujesz ? Ja normalnie dziś nie ogarniam modli mnie przeokropnie...W dodatku chyba 30 stopni jest urlop.
Ja mam jedno drugie w drodzeDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
dziękuję, przyda sięWięc trzymam kciuki za twoją cierpliwość![]()
Ja mam dwójkę córka i synDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
HejDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
Więc czekamy razem. Mam nadzieję że jakoś przeleciJasne, że takto że codziennie będziemy chodzić do ginekologa nic nie zmieni, tu czas gra główna rolę. Trzeba czekać. Ja przez dzisiejsza betę też się zesstresowalam ale wiem, że jakbym poszła i nic nie zobaczyła to byłoby jeszcze gorzej. Wolę poczekać do następnego czwartku
![]()
Ja na razie zerkam cichaczem na lozeczka dostawiane do lozka rodzicowDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozkiciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
![]()