Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Udalo mi sie odpalic filmik po skopiowaniu linku do przegladarkiWstawiam pierwszy filmik mojej fasoleczki. Dziala?
Rodzicom jednym powiedziałam na początku 8 tyg, a drugim powiem jutro, czyli początek 9 tyg. Wtedy też dowie się rodzeństwo. Od 10 tyg już powiem koleżankom i dalszej rodzinie.Tak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej
jestem z tych "dmuchać na zimne"
10-12 tydzień,kiedy juz będzie widać na usg zarysy małego człowieczka,serduszki będzie biło i wiadomo,że wszystko już okTak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej
Rodzice wiedzą już a reszta się dowie po prenatalnychTak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej
Ja po ostatniej stracie w 9 tyg. Powstrzymam sie do 12tygodnia. Chodź mieszkam z rodzicami to im nie powiedziałam nikt niewie że jestem w ciąży tylko mój mąż. Boję sie powiedzieć i cieszyć . Niestety ale za mną już 3 straty to moja 4 ciaza.Tak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej
Rodzice jedni i drudzy wiedzą. Rodzeństwo wiedziało jak już biło serduszko. Moje najbliższe przyjaciółki też już wiedzą. No i oczywiście w pracy bo jestem już na L4. Reszta dowie się już jak brzuch zobaczy.Tak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej