Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
No ja wczoraj wg nie byłam w łazience i uświadomiłam sobie to 5min temu pijac kawęWitam się w piątek
Was też tak męczą zaparcia?
Kiedyś robiąc kawę mogłam już lecieć do łazienkia teraz... Tragedia..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wczoraj wg nie byłam w łazience i uświadomiłam sobie to 5min temu pijac kawęWitam się w piątek
1 chłopczyk kolo 3 latDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?
Ja jeszcze nie wymiotowałam ale tak mnie mdli że niewiele brakujeJa dziś dokładnie 6 tydzień
I zaczęły się konkret wymioty..takie mi niedobrze ze jaaaaaa
Zwymiotowalam dziś mężowi w aucie![]()
a niech cchuchaja i dmuchają! A co tam!Moi rodzice juz wiedzą ale tylko dlatego że moja mama to położna i musiałam jej sie poradzic;D teściom powiem najszybciej w poniedziałek ale sama nie wiem czy mówić nie chce żeby na mnie dmuchali i chuchali, a mieszkamy razem.
U mnie to samo! Dramat!Witam się w piątek
Ja chce przyjaciółce powiedzieć po pierwszej wizycie u gin jeśli wszystko będzie ok. A reszcie nie wiem, może wcaleTak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?ja bym chciała jak najpóźniej
jestem z tych "dmuchać na zimne"
Mam to samo .. dziś rano dalej mnie trzyma.. mdli mnie jak choleraJa jeszcze nie wymiotowałam ale tak mnie mdli że niewiele brakujewczoraj nje mogłam przez to zasnąć
![]()
Dokładnie mam tak samoU mnie tak samo, ale nie jest to meczaca biegunkaPo prostu 3x dziennie
![]()