reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja jestem ciekawa waszego zdania na temat jazdy na rowerze 🙂 lubicie? Jeździcie wiedząc już o ciąży czy raczej unikacie?
Mieszkam w kraju rowerow 🚲 tutaj kobiety jezdza z pokaznymi brzuchami. Ja jestem zdania, ze jesli wszystko jest ok to czemu nie! Wiadomo, trzeba bardziej uwazac na siebie, ale nie mozna wpadac w paranoje. A ruch dobrze zrobi i dla mamy i dla rozwijajacego sie dziecka 😄

Mieszkam w kraju rowerow 🚲 tutaj kobiety jezdza z pokaznymi brzuchami. Ja jestem zdania, ze jesli wszystko jest ok to czemu nie! Wiadomo, trzeba bardziej uwazac na siebie, ale nie mozna wpadac w paranoje. A ruch dobrze zrobi i dla mamy i dla rozwijajacego sie dziecka 😄
Kurcze dobre pytanie. Też lubie rower ale chyba w pierwszym trymestrze bym sie nie zdecydowala. Choc to pewnie moja paranoja i nie ma przeciwskazań.

Ja jestem obecnie w Anglii, tutaj nikt się za bardzo nie przejmuje tak wczesnymi ciążami, a betę hcg robi się ze skierowaniem. No nic, pozostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli :-)

Ania, zadzwon do przychodni powiedz, ze podejrzewasz, ze jestes w ciazy, a bierzesz leki, ktorych w ciazy brac nie mozna i powiedz, ze chcialabys potwierdzic ciaze testem z krwii. Mi GP pobrala krew na bete na pierwszej wizycie sama z siebie, ale juz zeby zobaczyc wzrost sie nie moglam doprosic 😂

btw. w ktorej czesci Anglii jestes? Ja Devon.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry